Anadolu Otoyolu’nun Bolu geçişinde 2 otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.
Kaza, Anadolu Otoyolu’nun Bolu geçişinde Dörtdivan ilçesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul istikametinde seyreden Z.K. yönetimindeki 34 AGL 334 plakalı otomobil, Yeniçağa mevkisinde sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 KMZ 661 plakalı otomobille çarpıştı. İki otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis, jandarma ve karayolları ekipleri sevk edildi. 3 yaralı olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık ekipleri tarafından Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırıldı.
Otoyolda 2 otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Kirman: “Kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz”
Karabük İl Genel Meclisi’nin Mayıs ayı ilk toplantısı İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Okan Kirman başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının açılışında konuşan Başkan Kirman, İl Genel Meclisi’nin vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini söyledi.
Karabük’ün kalkınması, ilçelerin gelişimi ve köylerin ihtiyaçlarının karşılanması adına yürütülen çalışmaların önemine dikkat çeken Kirman, alınan kararların kente katkı sağlamasını temenni etti.
İl Genel Meclisi olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerini vurgulayan Kirman, “Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmaya yönelik hizmet anlayışımız doğrultusunda çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Aldığımız her kararda ve İl Özel İdaremiz tarafından yürütülen tüm hizmetlerde Karabük odaklı bir yaklaşımı esas alıyoruz” ifadelerini kullandı.
Kendilerine duyulan güvene layık olabilmek adına sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini belirten Kirman, hizmet çıtasını her geçen gün daha da yukarı taşımayı hedeflediklerini kaydetti.
Vatandaşların taleplerine çözüm üretmeye devam edeceklerini kaydeden Kirman, “Hep birlikte daha güçlü bir Karabük için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

