Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Mart, 2017 06:49 tarihinde yayınlandı
0

Otomobilinde otururken kazayla kendini vurdu

ZONGULDAK ‘ın Kilimli ilçesinde bir kişi otomobilinde oturduğu sırada tabancasının ateş alması sonucu baldırından yaralandı. Kazayla kendini vuran talihsiz adam, kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındı. Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Kilimli ilçesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 43 yaşındaki İlyas K., yol kenarında park halindeki aracında oturduğu sırada elindeki tabancası ateş aldı. PTT’de çalıştığı öğrenilen İlyas K., olayda sağ ayak baldırından yaralandı. Silah sesinin duyulması üzerine olay yerine gelen vatandaşlar İlyas K.’yı yaralı halde buldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı adama ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan İlyas K.’nın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Yoğun bakıma alınan yaralı adamın hayati tehlikesi sürüyor. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de araç üzerinde ve çevrede çalışma başlattı. Cumhuriyet Savcılığının olayla ilgili başlattığı soruşturması sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xaxaxxaxa
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
14 Mayıs, 2026 14:17 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te 19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleriyle kutlanacak

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen “Gençlik Haftası Kutlama Programı” açıklandı. 14-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinliklerde konserlerden turnuvalara, sergilerden doğa yürüyüşüne kadar birçok faaliyet gençlerle buluşacak.

“Türkiye’nin Gücü Gençliği” temasıyla hazırlanan programın ilk etkinliği, 14 Mayıs Perşembe günü Safranbolu Gençlik Merkezi’nde düzenlenecek bağlama konseri olacak. 15 Mayıs Cuma günü ise Stadyum Genç Ofis’te el sanatları ve resim sergisi, akıl ve zeka oyunları turnuvası ile şiir dinletisi gerçekleştirilecek.

Etkinlikler 16 Mayıs Cumartesi günü de yoğun şekilde devam edecek. Safranbolu Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda “İyilik Oryantiringi”, “GSB Sanat Sokağı” ve “Gençlik ve Spor Festivali” düzenlenecek. Aynı gün Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu Satranç Salonu’nda satranç turnuvası başlayacak.

17 Mayıs Pazar günü Sarıçiçek Göleti çevresinde gerçekleştirilecek “Ormanlar Benim Doğa Yürüyüşü” ile gençler doğayla iç içe bir etkinlikte buluşacak.

18 Mayıs Pazartesi günü ise kültür ve spor etkinlikleri ön plana çıkacak. Vali Nafiz Kayalı Konferans Salonu’nda piyano, keman ve gitar konseri düzenlenecek. Safranbolu Eski Çarşı’da fotoğraf yarışması yapılırken, Karabük Gençlik Merkezi’nde masa tenisi turnuvası gerçekleştirilecek.

19 Mayıs Salı günü kutlamalar resmi törenlerle devam edecek. Yenişehir Atatürk Anıtı’nda çelenk sunma töreni yapılacak, ardından Yeni Mahalle Spor Salonu’nda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı gerçekleştirilecek.

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, tüm vatandaşları düzenlenecek etkinliklere davet ederek, 19 Mayıs ruhunun gençlerin enerjisiyle hep birlikte yaşatılacağını ifade etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin