Düzce’de iki otomobilin çarpıştığı kaza, bir başka aracın kamerasına yansıdı. Kazada 1’i ağır 4 kişi yaralandı.
Kaza, Kaynaşlı Çele Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Düzce’den Kaynaşlı istikametine giden L.K. (24) idaresindeki 81 AEB 657 plakalı Honda marka otomobil, aynı istikamette seyreden A.K. (23) idaresindeki 78 SL 348 plakalı otomobille çarpışmasının ardından taklalar atarak durabildi. Kazada her iki araçta bulunan L.K., A.K., M.K. ve B.A. yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, kaza anı bir başka aracın kamerasına anbean yansıdı.


Otomobilin takla attığı kaza kamerada: 4 yaralı
Bolu’da D-100’de takla atan otomobilden burunları bile kanamadan çıktılar
Bolu’da D-100 kara yolunda kontrolden çıkarak orta refüje çarpan otomobil takla attı. Araçta bulunan 2 kişi kazadan burunları bile kanamadan kurtuldu.
Kaza, D-100 kara yolu Gölyüzü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 14 NA 873 plakalı otomobil kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, takla atarak yolun ortasında ters döndü. Kazayı şans eseri yara almadan atlatan sürücü ve yolcu, tepetaklak olan araçtan kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle D-100 kara yolunun 2 şeridi trafiğe kapandı. Polis ekipleri, olası bir başka kazayı önlemek amacıyla bölgede geniş güvenlik önlemleri alarak trafik akışını yan yoldan kontrollü olarak yönlendirdi. Aracın kaldırılması için bölgeye oto kurtarıcı sevk edildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

