Rize’de kontrolden çıkarak belediyeye ait sosyal tesislere dalan otomobilin öncesinde başka bir araçla çarpıştığı için kontrolden çıktığı güvenlik kamerası görüntüleriyle ortaya çıktı.
Olay, Rize Merkez Piriçelebi Mahallesi, Atatürk Caddesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Rize Belediyesi sosyal tesislerinde meydana gelmiş, 53 DA 700 plakalı aracın sürücüsü kontrolünü kaybederek Rize Belediyesi Meydan Sosyal Tesisleri’nin camından içeri dalmıştı. Aracın nasıl kontrolden çıktığı güvenlik kamerası görüntüleriyle ortaya çıktı. Atatürk Caddesi üzerinden Trabzon istikametinden Artvin istikametine giden sürücü, yolun sağında 2. Sıra park halindeki aracın bir anda yola çıkmasıyla ilk önce yavaşladı. Beyaz otomobilinde yavaşladığını gören sürücü bu kez yol hakkı kendisinde olduğu için ilerlemek istedi. Ancak yola çıkmaya hazırlanan beyaz otomobilde durmaktan vazgeçince 53 DA 700 plakalı araca sağ ön kısmından çarptı. O sırada kontrolden çarpan otomobil Rize Belediyesi Meydan Sosyal Tesisleri’nin camından içeriye girdi. İçerisinde müşterilerin de olduğu sosyal tesislerin çerçevesini kıran araç bina içerisindeki kolana çarparak durabildi.


Otomobilin sosyal tesislere daldığı kazanın görüntüsü ortaya çıktı
Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”
SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.
Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

