Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Ekim, 2024 12:15 tarihinde yayınlandı
0

Otomobilin sosyal tesislere daldığı kazanın görüntüsü ortaya çıktı

Rize’de kontrolden çıkarak belediyeye ait sosyal tesislere dalan otomobilin öncesinde başka bir araçla çarpıştığı için kontrolden çıktığı güvenlik kamerası görüntüleriyle ortaya çıktı.
Olay, Rize Merkez Piriçelebi Mahallesi, Atatürk Caddesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Rize Belediyesi sosyal tesislerinde meydana gelmiş, 53 DA 700 plakalı aracın sürücüsü kontrolünü kaybederek Rize Belediyesi Meydan Sosyal Tesisleri’nin camından içeri dalmıştı. Aracın nasıl kontrolden çıktığı güvenlik kamerası görüntüleriyle ortaya çıktı. Atatürk Caddesi üzerinden Trabzon istikametinden Artvin istikametine giden sürücü, yolun sağında 2. Sıra park halindeki aracın bir anda yola çıkmasıyla ilk önce yavaşladı. Beyaz otomobilinde yavaşladığını gören sürücü bu kez yol hakkı kendisinde olduğu için ilerlemek istedi. Ancak yola çıkmaya hazırlanan beyaz otomobilde durmaktan vazgeçince 53 DA 700 plakalı araca sağ ön kısmından çarptı. O sırada kontrolden çarpan otomobil Rize Belediyesi Meydan Sosyal Tesisleri’nin camından içeriye girdi. İçerisinde müşterilerin de olduğu sosyal tesislerin çerçevesini kıran araç bina içerisindeki kolana çarparak durabildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
w
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
01 Haziran, 2026 13:09 tarihinde yayınlandı
0

Yeşil Vatan’a 7/24 Nöbet

Ormanların korunması ve orman suçlarının önlenmesi amacıyla yürütülen gece koruma ve önleme faaliyetleri, 7 gün 24 saat esasıyla devam ediyor.

Toplu koruma ekipleri tarafından gerçekleştirilen gece denetimlerinde; orman emvali, üretim sahaları ve ormanlık alanlar düzenli olarak kontrol ediliyor, olası risklere karşı gerekli tedbirler titizlikle alınıyor.

Yetkililerden yapılan açıklamaya göre, uygulamalar tüm işletme müdürlüklerinde kararlılıkla yürütülüyor. Gece gündüz demeden Yeşil Vatan’a sahip çıkan ekipler, olası kaçak ağaç kesimi, izinsiz nakliyat ve yangın riskine karşı 24 saat teyakkuz halinde bulunuyor.

Vatandaşların da duyarlı olması gerektiğini vurgulayan yetkililer, orman yangınları ve kaçakçılıkla mücadelenin kararlılıkla süreceğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin