Reklam
Reklam
otomobilin kizilirmaka uctugu kazada olen anne ile cocuguna gozyasi 4BLm4rgX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Eylül, 2025 00:37 tarihinde yayınlandı
0

Otomobilin Kızılırmak’a uçtuğu kazada ölen anne ile çocuğuna gözyaşı

Samsun’un Bafra ilçesinde arabanın Kızılırmak Nehri’ne uçtuğu kazada hayatını kaybeden anne ile 3 yaşındaki çocuğu, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’nun da katıldığı cenaze merasimi ile son seyahatine uğurlandı. Kazadan yaralı kurtulan doktor baba, bebeğinin battaniyesine sarılarak ağladı.

Kaza, Bafra ilçesi Asarkale mevkisinde dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Psikiyatri Bölümü’nde asistan olarak misyon yapan Dr. Serdar Kıyak’ın kullandığı araba, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yaklaşık 30 metre yükseklikten Kızılırmak Nehri’ne uçtu. Araçtan atlamayı başaran Serdar Kıyak, hafif yaralı olarak kurtuldu. Lakin araçta bulunan eşi Gülşah Karaman Kıyak (31) ile 3 yaşındaki çocukları Poyraz Kıyak arabayla birlikte suya gömüldü. Takımların çalışması sonucu anne ve çocuğun cansız vücutları sudan çıkarıldı.

Cenazede gözyaşı

Hayatını kaybeden Gülşah Karaman Kıyak ile 3 yaşındaki çocuğunun cenazesi bugün Samsun Büyük Cami’ye getirildi. Burada öğlen namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu da katıldı.

Cenaze merasiminde baba Serdar Kıyak bebeğinin battaniyesine sarılarak ağladı. Babanın “Oğlum” feryatları yürekleri dağladı. Serdar Kıyak’a cenaze namazı sonrası sıhhat grupları tarafından müdahale edildi.

Anne ve çocuğun cenazesi Derecik Mezarlığı’na defnedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tefecilik operasyonunda 1 tutuklama 4EuWngLr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Tefecilik operasyonunda 1 tutuklama

Samsun’da tefecilik suçuna yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklanırken, 2 kişi savcı tarafından serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince “tefecilik” suçuna yönelik Atakum ve İlkadım ilçelerinde operasyon gerçekleştirildi. Yapılan arama ve yakalama çalışmalarında 1 ruhsatsız tabanca, 2 şarjör, 2 ruhsatsız tüfek, 54 tabanca fişeği, 18 av fişeği, borçlulara ait alacak kayıtlarının tutulduğu değerlendirilen ajanda ve not kağıtları ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Olayla ilgili S.T., B.A.P. ile D.Ş. adlı kadın gözaltına alındı. KOM Şube Müdürlüğündeki sorgulanması tamamlanan 3 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. S.T. İle D.Ş. adlı kadın savcı tarafından serbest bırakılırken, B.A.P. ise nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin