Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Aralık, 2024 12:50 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Otomobilin Kaputuna Giren Kedi Yavrusunu İtfaiye Ekipleri Kurtardı

Karabük'te otomobilin motor kısmına girip sıkışan yavru kedi, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Olay, Kılavuzlar Mahallesinde meydana geldi. Park halindeki otomobiline binmek üzere olan sürücü kaputtan kedi sesinin geldiğini fark etti. Kendi imkanlarıyla kediyi çıkartamayan sürücü Karabük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinden yardım istedi.
Olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin uğraşları sonucu kedi yavrusu sıkıştığı yerden kurtarıldı.
Herhangi bir yarası olmadığı anlaşıla kedi doğal yaşamına salındı.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mart, 2025 12:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’da kumar oynayan 36 kişiye 332 bin 832 lira para cezası

Samsun’da bir oyun salonuna baskın düzenleyen polis, 36 kişiyi kumar oynarken yakalayarak 332 bin 832 lira para cezası uyguladı.
Edinilen bilgiye nazaran, Samsun’un Atakum ilçesinde Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Ofis Amirliği gruplarınca gerçekleştirilen operasyonda, bir oyun salonunda kumar oynandığı tespit edildi. Dün akşam saat 22.45 sıralarında bir işyerinde yapılan kontrolde, içeride 36 kişinin kumar oynadığı belirlendi. Şahıslara toplam 332 bin 832 TL idari para cezası uygulandı.
İş yerinin sorumlusu Z.Ö. (40) hakkında ise "Kumar oynanması için yer ve imkan sağlama" kabahatinden isimli süreç başlatılırken, iş yerinin kapatılmasına yönelik gerekli tüzel çalışmalar devam ediyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.