Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Temmuz, 2016 14:45 tarihinde yayınlandı
0

Otomobilin Çarptığı Yaşlı Kadın Öldü

Eskipazar ilçesinden Karabük istikametine gelen araç, karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlıya çarptı.
Edinilen bilgiye göre,  Eskipazar ilçesinden Karabük istikametine seyir halinde olan Taşkın Çotur (20) yönetimindeki 06 JOU 78 plakalı araç, Karahasanlar köyü yakınlarında yolun karşısına geçmeye çalışan Ermahan Çetinkaya’ya (70) çarparken çarpmanın etkisiyle sürüklenen Erman Çetinkaya (70) olay yerinde hayatını kaybetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
golcuk tabiat parki bayram sonrasi sessiz guzelligine burundu DidSizpN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Gölcük Tabiat Parkı bayram sonrası sessiz güzelliğine büründü

Bolu’nun doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı, bayram yoğunluğunun ardından huzur dolu atmosferine geri döndü. Gökyüzünün göl yüzeyine yansımasıyla ortaya çıkan eşsiz manzara görenleri mest etti.

Türkiye’nin en önemli doğa turizmi merkezlerinden biri olan ve ’tabiatın kalbi’ olarak nitelendirilen Bolu’daki Gölcük Tabiat Parkı, Kurban Bayramı tatilinde on binlerce tatilcinin akınına uğradı. Şehir dışından gelen ziyaretçilerin oluşturduğu tatil yoğunluğunun bitmesiyle doğa harikası parkta sessizlik hakim oldu. Çam ormanlarının arasındaki saklı cennet kalabalığın çekilmesiyle o bilindik “soft” güzelliğine büründü. Rüzgarsız havada gökyüzünün maviliği ve ağaçların yeşil tonlarının göl yüzeyine yansımasıyla ortaya çıkan eşsiz manzara görenleri mest etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin