Otomobili çaldı, otostop çekerken polise yakalandı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Aralık, 2023 13:49 tarihinde yayınlandı
0
0

Otomobili çaldı, otostop çekerken polise yakalandı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde park halindeki otomobili çalan şüpheli, 6 saat sonra otostop çekerken polislere yakalandı.

Olay, ilçeye bağlı Yeni Mahalle’de meydana geldi. Babasına misafirliğe gittiği evden çıkan Bilal Duman, otomobilini park ettiği yerde göremeyince polisi arayarak aracının çalındığını ihbarını yaptı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) ve Plaka Tanıma Sistemi (PTS) incelendi. Ekipler, aracın Kastamonu yönüne gittiğini belirledikten sonra sürücünün peşine düştü. Ekipler, Yazıköy köyü kavşağı mevkiinde terk edilmiş olarak buldukları otomobilin yaklaşık 50 metre uzağında olayın şüphelisi M.G.’yi otostop çekerken yakaladı. Otomobildeki bir çift bot ve tamir bakım seti çantasının üzerinden çıktığı M.G., gözaltına alındı. Otomobil, parmak izi çalışmasının ardından sahibine teslim edildi.

AW091041 03 jpg
Araç sahibi Bilal Duman, babasına misafirliğe gittiğini ve çıkışta aracının park ettiği yerde olmadığını gördüğünü ifade ederek, “ Hemen polise haber verdim. Akşamdan beri arıyorduk. Şahsın aracımda Karabük Safranbolu arasında gezdiğini tespit ettiler. Allah razı olsun emniyet birimlerimiz aracı buldu” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kpyeni 16
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
27 Nisan, 2026 10:42 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te kamu yatırımları hız kesmeden devam ediyor

Karabük İl Özel İdaresi tarafından yürütülen “Eflani İlçesi Hükümet Konağı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Binası Yapım İşi” projesinde çalışmalar aralıksız sürüyor. İlçenin kamu hizmet kapasitesini artırması hedeflenen proje, bölge için önemli yatırımlar arasında yer alıyor.

Toplam 2.052 metrekare inşaat alanına sahip olan projede, yapı oturum alanı ise 491 metrekare olarak planlandı. İhalenin ve kontrollük hizmetlerinin Karabük İl Özel İdaresi tarafından yürütüldüğü projede, teknik ekipler sahadaki çalışmaları yakından takip ediyor.

Projede gelinen son duruma göre, betonarme imalatları tamamlanırken, çatı ve duvar imalatlarının ise devam ettiği bildirildi. Çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda ilerlediği ifade edilirken, yetkililer projenin tamamlanmasıyla birlikte Eflani’de kamu hizmetlerinin daha modern ve etkin bir şekilde sunulacağını belirtti.

Karabük İl Özel İdaresi yetkilileri, projede emeği geçen tüm personele teşekkür ederek, yatırımın en kısa sürede tamamlanması için çalışmaların kararlılıkla sürdürüldüğünü vurguladı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin