Reklam
Reklam

Otomobili çaldı, otostop çekerken polise yakalandı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Aralık, 2023 13:49 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde park halindeki otomobili çalan şüpheli, 6 saat sonra otostop çekerken polislere yakalandı.

Olay, ilçeye bağlı Yeni Mahalle’de meydana geldi. Babasına misafirliğe gittiği evden çıkan Bilal Duman, otomobilini park ettiği yerde göremeyince polisi arayarak aracının çalındığını ihbarını yaptı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) ve Plaka Tanıma Sistemi (PTS) incelendi. Ekipler, aracın Kastamonu yönüne gittiğini belirledikten sonra sürücünün peşine düştü. Ekipler, Yazıköy köyü kavşağı mevkiinde terk edilmiş olarak buldukları otomobilin yaklaşık 50 metre uzağında olayın şüphelisi M.G.’yi otostop çekerken yakaladı. Otomobildeki bir çift bot ve tamir bakım seti çantasının üzerinden çıktığı M.G., gözaltına alındı. Otomobil, parmak izi çalışmasının ardından sahibine teslim edildi.

AW091041 03 jpg
Araç sahibi Bilal Duman, babasına misafirliğe gittiğini ve çıkışta aracının park ettiği yerde olmadığını gördüğünü ifade ederek, “ Hemen polise haber verdim. Akşamdan beri arıyorduk. Şahsın aracımda Karabük Safranbolu arasında gezdiğini tespit ettiler. Allah razı olsun emniyet birimlerimiz aracı buldu” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Karabük’te mezarların üzerine çıkıp otlanan yaban domuzu görüntülendi

18 Haz 2026 15 05 32
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 15:05 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0 0

Karabük’te mezarlık alanında otlayan yaban domuzu cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Olay, 5000 Evler Mezarlığı’nda meydana geldi. Mezarlıkta bulunan vatandaşlar, mezarların üzerinde dolaşarak otlayan yaban domuzunu fark etti. Bir süre mezarlık alanında yiyecek arayan ve otlayan yaban domuzu, çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde domuzun mezarların arasında ve üzerlerinde dolaşarak otladığı görülüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin