Düzce’de iki otomobilin çarpışması neticesinde 4 kişi yaralanırken, araçta sıkışan yaralının feryadı yürekleri dağladı.
Kaza, Çamköy bağlantı yolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 3020. Sokak istikametinden Çamköy bağlantı yoluna çıkmak isteyen Özge Ö.A. idaresindeki 81 ACJ 934 plakalı Volkswagen marka otomobil, Akçakoca istikametinden Düzce istikametine seyir eden Ayhan Ö. idaresindeki 81 AN 803 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile 81 AN 803 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Furkan T. araçta sıkıştı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri araçta sıkışan Furkan T.’yi çıkarma çalışırken yaralının feryatları yürekleri dağladı. Yaklaşık 15 dakikalık çalışmanın ardından yaralı yolcu araçtan çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Kazada yaralanan her iki aracın sürücüsü ile yolcu Furkan T. ve Doğukan R.Ö. hastaneye kaldırıldı. Kaza sebebiyle her iki yolda trafik tek şeritten verilirken, araçların kaldırılmasının ardından normal seyrine döndü.
Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Otomobilde sıkışan yaralının feryatları yürek dağladı
Karadeniz’deki saldırıda hayatını kaybeden ve yaralanan balıkçılar Kastamonu’ya getirildi
Karadeniz’de saldırıya uğrayan Türk bayraklı balıkçı teknesinde hayatını kaybeden vatandaşın cenazesi ile 4 yaralı, Kastamonu’nun İnebolu ilçesine getirildi.
Kırım’ın batısında, Sivastopol açıklarında saldırıya uğrayan Türk bayraklı “Duru 67” isimli balıkçı teknesindeki 5 kişi yaralandı. Teknedeki yaralılar, yakınlarında bulunan “Burak Kaya” isimli balıkçı teknesine tahliye edildi. Kastamonu’nun İnebolu ilçesi istikametine doğru hareket eden teknedeki yaralılardan biri hayatını kaybetti. Balıkçı teknesinden yapılan yardım çağrısı üzerine Sahil Güvenlik Komutanlığına ait TCGSG-96 gemisi, 4 doktor, 15 UMKE personeli, hemşire ve yardımcı sağlık personelinden oluşan toplam 19 kişilik uzman tıbbi ekiple harekete geçti. İnebolu Limanı’ndan dün saat 12.35’te hareket eden Sahil Güvenlik Komutanlığı gemisi, balıkçı teknesiyle saat 19.20 sıralarında yaklaşık 115 mil açıkta temas kurdu.
Hayatını kaybeden balıkçının cenazesi ve yaralı balıkçılar daha sonra Sahil Güvenlik Komutanlığı gemisine alındı. Yaralılara uzman sağlık ekibi tarafından ilk müdahale ise gemide yapıldı. Dönüşe geçen Sahil Güvenlik Komutanlığı gemisi, saat 03.00 sıralarında Kastamonu’nun İnebolu ilçesindeki İnebolu Limanı’na yanaştı. Gemiden indirilen 4 yaralı, ambulanslarla Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayatını kaybeden vatandaşın cenazesi ise cenaze aracıyla morga götürüldü.

