Reklam
Reklam
3 5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Nisan, 2024 20:59 tarihinde yayınlandı
0

Otomobil yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda takla attı

Karabük-Eskipazar karayolunda yolun yolun yağmur sonrası kayganlaşması nedeniyle otomobil takla attı. Kazada bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, M.Ö. (65) yönetimindeki 78 SF 018 plakalı otomobil, Eskipazar istikametinden Karabük istikametine seyir halindeyken Burunsuz köyü mevkisinde havanın yağışlı ve yolun kaygan olması nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak ağaçlık alana takla attı.
Diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık Hizmetleri ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada sürücü yaralanırken, yaralı ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

AW186715 02 jpg

Bizi sosyal medyadan takip edin
kelkit cayi tasti agaclik alan nehre donustu seralar sular altinda kaldi Uar9EeBi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kelkit çayı taştı, ağaçlık alan nehre dönüştü, seralar sular altında kaldı

Tokat’ın Niksar ilçesinde debisi yükselen Kelkit Çayı’nın yön değiştirmesi sonucu yolun bir kısmı nehre kayarken ağaçlar suya kapıldı. Erbaa ilçesinde ise bazı seralar sular altında kaldı.

Son günlerde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Kelkit çayı, Niksar ilçesine bağlı Kumçiftlik Mahallesi’nde taşkın tehlikesini beraberinde getirdi. Suyun yön değiştirmesiyle birlikte çay kenarında bulunan yolda çökmeler oldu. Kıyıda bulunan ağaçlar ise köklerinden sökülerek suya kapıldı. Bölgedeki çökme ve ağaçların sürüklenme anı vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Mahalle sakinlerinden Erhan Şahin, gece boyunca bölgede nöbet tuttuklarını belirterek; “Burada ikamet ediyorum. Sabaha kadar burada nöbet bekledim. Dört ağaç birden kayarak ırmağa aktı gitti” dedi.

Öte yandan, Tokat’ın Erbaa ilçesinde de taşkından tarım alanları etkilendi. İlçedeki bazı seraların su altında kaldığı öğrenilirken, ekiplerin bölgede inceleme ve hasar tespit çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin