Tokat’tın Reşadiye ilçesi D-100 karayolunda otomobil tıra arkadan çarptı, otomobilde bulunan 3 kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre kaza, Tokat’ın Reşadiye ilçesi Mutluca köyü mevkiinde öğle saatlerinde meydana geldi. Reşadiye istikametinden Niksar istikametine giden B.K.(51) idaresindeki MAN marka 26 BC 454 plakalı tıra aynı istikamette seyir eden Hüseyin Cahit Erden idaresindeki FİAT marka 34 CCJ 29 plakalı otomobil arkadan çarptı. Çarpışma sonucunda otomobil tırın dorse kısmının altına girdi. Kaza sonucunda 34 CCJ 29 plakalı otomobilde bulunan sürücü Hüseyin Cahit Erden(72), yolcu olarak bulunan Ballı Turhan(75) ve Onay Turhan(75) olay yerinde hayatlarını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine Reşadiye İtfaiye Ekipleri ve 112 ekipleri sevk edildi. Cenazeler Reşadiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ekipler olayla ilgili inceleme başlattı.
Otomobil tıra çarptı: 3 ölü
Tokat-Sivas kara yolu yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı
Tokat’ta etkili olan sağanak sonrası birçok akarsuyun taşması sonucu trafikte aksamalar yaşandı. Tokat-Sivas kara yolu da yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı.
Tokat’ta sabah saatlerinden bu yana aralıklarla süren yağmur, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kent genelinde etkili olan yağışla birlikte birçok akarsuda taşkın yaşandı. Akarsuyun taşması ile sürüklenen taşlar Tokat-Sivas kara yolu Geyras mevkiini trafiğe kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenliği sağladığı yolda kaya ve taş parçaları, Karayolları Bölge Müdürlüğü personellerince temizlendi. Temizleme çalışmalarının tamamlandığı yol, tekrar trafiğe açıldı.
Yetkililer, yağışın etkisini sürdürdüğü kentte sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

