Ankara-Karabük karayolunda seyir halindeyken motoru alev alan otomobil kullanılmaz hale geldi.
Edinilen bilgiye göre Eskipazar istikametinden Karabük istikametine seyir halinde olan Yılmaz Şahin idaresindeki 34 PH 3585 plakalı otomobilin motoru Çayköy mevkiinde bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Sürücü Şahin otomobilden inerken alevler aracı sarmaya başladı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından motor bölümünü saran alevler kısa sürede söndürülürken otomobil kullanılmaz hale geldi.


Otomobil seyir halinde iken alev aldı
Yağlıdere Deresi’nde kaybolan amca Sedat Çelik’in cansız bedenine 4 gün sonra ulaşıldı.
Giresun’un Yağlıdere ilçesinde 23 Mayıs tarihinde balık avlamak için yeğeni ile birlikte dereye giren ve akıntıya kapılarak kaybolan Sedat Çelik’in cansız bedenine, olay yerinden yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta ulaşıldı.
Sedat Çelik, yeğeni ile birlikte Yağlıdere Deresi’nde balık avladığı sırada akıntıya kapılarak kayboldu. Olayın ardından bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları 4 gündür aralıksız sürdürülüyordu.
Dron destekli yürütülen çalışmalarda, Kaşdibi köyü köprüsü civarında dere içerisinde bir görüntü tespit edildi. Bunun üzerine belirtilen bölgede yoğunlaştırılan çalışmalar sonucunda Sedat Çelik’in cansız bedenine ulaşıldı.
Dereden çıkarılan Çelik’in cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


