Reklam
Reklam
otomobil sarampole uctu 2 yarali XS9SaHY8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Ocak, 2025 00:45 tarihinde yayınlandı
0

Otomobil şarampole uçtu: 2 yaralı

Kastamonu’nun Azdavay ilçesinde şarampole uçarak yaklaşık 50 metre sürüklenen arabadaki 2 kişi yaralandı.

Kaza, dün gece saatlerinde Azdavay ilçesi Yeni Mahalle Kastamonu karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, M.T. yönetimindeki 37 KE 135 plakalı BMW marka araba, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda şarampole uçtu. Yaklaşık 50 metre sürüklenen arabanın şoförü ile yanında bulunan S.Y. yaralandı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sıhhat takımları tarafından birinci müdahalesi yapılan yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
motorculardan anitkabire bayrak surusu JnM7Ia11
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Motorculardan Anıtkabir’e “bayrak sürüşü”

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde geleneksel hale gelen bayrak sürüşü etkinliğinde, 83 motosiklet tutkunu Türk bayrağını Samsun’dan Anıtkabir’e taşıdı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyonda, Safranbolu’dan teslim alınan Türk bayrağı motosiklet konvoyu eşliğinde anlamlı bir yolculuğa çıkarıldı. Yaklaşık 1100 kilometrelik rotada ilerleyen grup, ilk olarak Milli Mücadele’nin başladığı Samsun’a ulaştı.

Samsun’da Türk bayrağını gururla dalgalandıran motosiklet tutkunları, daha sonra rotalarını başkent Ankara’ya çevirdi. 83 kişiden oluşan grup, Anıtkabir’e ulaşarak anlamlı sürüşü tamamladı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir, her yıl düzenledikleri etkinliği büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini belirterek, “Her yıl bu kutsal emaneti taşımaktan ve bu rotayı tamamlamaktan büyük bir onur duyuyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin