blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Aralık, 2024 12:26 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Otomobil Panelvana Çarpıp 2 Metrelik Duvardan Düştü

Karabük'te panelvan araca çarptıktan sonra sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil bariyeri kırıp yaklaşık 2 metre yükseklikteki duvardan düştü.

Kaza Karabük - Safranbolu Kara Yolu Şehit Ataşe Reşat Bulvarı 5000 Evler Köprüsü mevkiinde meydana geldi. Safranbolu istikametine seyir halinde olan K.Ö. idaresindeki 78 SK 818 plakalı otomobil, 1023 Nolu Caddeden çıkış yapıp Safranbolu istikametine seyir halinde olan Z.K. idaresindeki 34 CCL 234 plakalı panelvana arkadan çarptıktan sonra bariyeri kırıp 2 metre yükseklikteki duvardan düştü. Kazada otomobil sürücüsü hafif şekilde yaralanırken ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücünün tedavisi ambulansta tamamlanırken, kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Çetinkaya Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, kentin önemli ticaret ve sosyal akslarından biri olan Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Cadde üzerindeki iş yerlerini tek tek ziyaret eden Başkan Çetinkaya, esnafın talep ve beklentilerini dinleyerek yürütülen belediye çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret kapsamında vatandaşlarla da sohbet eden Çetinkaya, günlük yaşama ilişkin görüş ve önerileri dinleyerek taleplerin ilgili birimlerce değerlendirilmesi için not alınmasını sağladı.
Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Özkan Çetinkaya, şehir yönetiminde sahada olmayı ve istişare kültürünü esas aldıklarını belirterek, "Karabük’te hizmet anlayışımızın merkezinde hemşehrilerimiz yer alıyor. Esnafımızdan ve vatandaşlarımızdan aldığımız her geri bildirim, şehrimizin geleceğine dair attığımız adımlarda yol gösterici oluyor. Daha düzenli ve daha yaşanabilir bir Karabük için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz" dedi.
Başkan Çetinkaya, kamuoyunda yer alan bazı iddialara da açıklık getirerek Ankara Caddesi’ne ilişkin "yıkım" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını vurguladı. Ankara Caddesi için bir planlama sürecinin yürütüleceğini ancak herhangi bir yıkımın söz konusu olmadığını ifade eden Çetinkaya, Cumapazarı mevkiinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını, sürecin vatandaşların hakları gözetilerek ve istişare içerisinde yürütüleceğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin