Otomobil motosiklet ile çarpıştı: 1 yaralı - Karabük Haber Postası
otomobil motosiklet ile carpisti 1 yarali Fa3LHer4 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Temmuz, 2024 08:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Otomobil motosiklet ile çarpıştı: 1 yaralı

Düzce’de otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, Bahçeşehir bağlantı yolunda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Bahçeşehir bağlantı yolunda ara sokağa girmek isteyen Melek A. idaresindeki 81 ACA 876 plakalı otomobil, aynı istikamette seyir halinde olan ve 16 yaşında olduğu öğrenilen H.Ü. idaresindeki elektrikli motosiklete çarptı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan motosiklet sürücüsü ihbar üzerine bölgeye çağırılan 112 acil sağlık ekipleri ile Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonda turizmde cin hamlesi 7kM2y44P
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Nisan, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da turizmde Çin hamlesi

Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün öncülüğünde Trabzon’dan turizm sektörü temsilcileri 16-21 Nisan tarihlerinde Çin’in Xian şehrinde düzenlenecek olan İpekyolu Turizm Fuarı’na katılacak.

Heyet, Pekin’de de Çinli acentelerle buluşup Trabzon’un tanıtımını yapacak.

Özellikle Çinli turistlerin de ilgisini, beğeni ve merakını cezbederek Trabzon’da gelişen turizm tesislerinin Uzakdoğu kültürünün de hizmetine sunulabilecek gastronomisi ve diğer etkinlikleri ile yöre turizminin geliştirilmesine büyümesine önemli katkılar sunulacağı düşünülüyor.

Halihazırda süregelen İran-İsrail+Amerika Savaşı’ndan etkilenen Körfez Turizminin olası etkilerini en aza indirerek yeni kültürlerin Trabzon turizmine entegrasyonunun sağlanmasının ve Trabzon’un tarihi mirasının farklı ülkelerin ziyaret ve deneyimine açılması ile daha zengin bir turizm çeşitliliğine katkı sağlamaması hedefleniyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Trabzon ekonomisinin büyümesinin en temel potansiyel unsurunun turizm kalemi olduğunu söyledi. Karaismailoğlu, bu kapsamda atılacak adımlara ve yapılacak projelere sahip çıkmanın Trabzon’un geleceğine sahip çıkmak olduğunu vurgulayarak “Her platformda Trabzon’un tanınması, bilinmesi ve ekonomisinin daha güçlü hale gelmesi için var gücümüzle çalışacak Trabzonumuzun gür sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Karaismailoğlu, geçen yıl Pekin’de bir otelde Çinli acentelerle yapılan buluşmanın bu yıl Türkiye’nin Pekin Büyükelçiliği himayesinde 21 Nisan 2026 tarihinde elçilik binasında tertiplenmesini sağladıklarını da sözlerine ekledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin