Karabük’te park halindeki otomobilin motor bölümüne giren yavru kedi, uzun uğraşlar sonucunda kurtarıldı.
Kemal Güneş Caddesi’nde park halindeki Ramazan M.’ye ait 78 AAL 835 plakalı otomobilin motor bölümünden kedi sesi duyan vatandaşlar durumu sürücüye bildirdi. Uğraşlara rağmen yavru kediyi bulunduğu yerden çıkartamayan sürücü itfaiyeyi arayarak yardım istedi. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, uzun uğraşlar sonucunda yavru kediyi mahsur kaldığı yerden kurtardı. İtfaiye erleri salamla besledikleri kediyi barınağa teslim etmek üzere yanlarında götürdü.
Ramazan M., vatandaşların park halindeyken aracına kedinin girdiğini belirtmesi üzerine durumu itfaiye ekiplerine haber verdiğini söyledi.


Otomobil motoruna giren yavru kediyi İtfaiye kurtardı
Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”
SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.
Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.


