Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Eylül, 2021 09:21 tarihinde yayınlandı
0

Otomobil motoruna giren yavru kediyi İtfaiye kurtardı

Karabük’te park halindeki otomobilin motor bölümüne giren yavru kedi, uzun uğraşlar sonucunda kurtarıldı.
Kemal Güneş Caddesi’nde park halindeki Ramazan M.’ye ait 78 AAL 835 plakalı otomobilin motor bölümünden kedi sesi duyan vatandaşlar durumu sürücüye bildirdi. Uğraşlara rağmen yavru kediyi bulunduğu yerden çıkartamayan sürücü itfaiyeyi arayarak yardım istedi. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, uzun uğraşlar sonucunda yavru kediyi mahsur kaldığı yerden kurtardı. İtfaiye erleri salamla besledikleri kediyi barınağa teslim etmek üzere yanlarında götürdü.
Ramazan M., vatandaşların park halindeyken aracına kedinin girdiğini belirtmesi üzerine durumu itfaiye ekiplerine haber verdiğini söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ozgur ozel ne bolunmenin ne kavganin pesindeyiz exTV6Njw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”

CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.

Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.

Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.

Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin