Otomobil kara yoluna çıkan büyükbaş hayvana çarptı; 4 yaralı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Eylül, 2024 12:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Otomobil kara yoluna çıkan büyükbaş hayvana çarptı; 4 yaralı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde kara yoluna çıkan büyükbaş hayvana çarpan otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.

Kaza dün akşam saatlerinde Perşembe-Çaycuma kara yolunun OSB mevkiinde yaşandı. M. M. otomobiliyle seyir halinde gittiği sırada kara yoluna aniden çıkan büyükbaş hayvana çarptı. Büyükbaş hayvan çarpmanın etkisiyle telef oldu. Adeta hurda yığınına dönen otomobilde bulunan sürücü M. M., ile araç içinde yolcu olarak bulunan A. M., E. Ş. ve V. Y. yaralandı. Kazanın çevredeki araç şoförleri tarafından görülmesinin ardından olay yerine 112 Acil Sağlık, Çaycuma Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ile jandarma sevk edildi.

Araç içinde sıkışan yaralılara itfaiye ekipleri tarafından müdahale edilmesinin ardından sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin sonrasında ambulanslarla Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
124ce8cf b2f8 4d35 962a 6af9fb7e1b19
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mayıs, 2026 09:54 tarihinde yayınlandı
0
0

Minik öğrencilerden anlamlı proje: kapı kapı dolaşıp atık pil topladılar

Karabük’te ilkokul öğrencileri, çevre kirliliğinin önlenmesi ve geri dönüşüm bilincinin artırılması amacıyla örnek bir çalışmaya imza attı.

Belen İlkokulu öğrencileri, mahallelerinde kapı kapı dolaşarak vatandaşlardan topladıkları atık pilleri Karabük Belediyesi’ne teslim etti. Belediye ekiplerince teslim alınan atık piller geri dönüşüm sürecine dahil edilirken, öğrencilere duyarlılıklarından dolayı çeşitli hediyeler verildi.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, öğrencilerin çevreye yönelik hassasiyetinin takdire şayan olduğunu belirtti.

Başkan Çetinkaya, “Evlatlarımızın sergilediği bu örnek davranış, çevre bilincinin en güzel yansımalarından biri. Atıkların kaynağında toplanması ve geri dönüşüme kazandırılması adına ortaya konulan bu gayret son derece kıymetli. Çocuklarımızın bu hassasiyeti gelecek adına bizlere umut veriyor. Kendilerini ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Atık pillerin doğaya bırakılması halinde çevre ve insan sağlığı açısından ciddi riskler oluşturduğuna dikkat çeken Çetinkaya, bu tür çalışmaların çocuklarda erken yaşta çevre duyarlılığı ve geri dönüşüm bilincinin gelişmesine önemli katkı sağladığını vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin