Düzce’de otomobilin kamyonete arkadan çarptığı kazada 3 kişi yaralandı.
Kaza, Boğaziçi Yazlık Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Düzce’den Akçakoca istikametine seyir halinde olan N.İ. idaresindeki 34 NTV 20 plakalı Mercedes marka otomobil aynı istikamette seyir halinde olan F.G. idaresindeki 81 DH 410 plakalı Hyundai marka kamyonete araca arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan pikap bariyerlere çarparak durabilirken, otomobilin ön kısmı ise paramparça oldu. Kazada yaralanan otomobildeki N.İ., S.S. ve İ.S. isimli kişiler hastaneye kaldırıldı. Kaza sebebi ile tek şeritten verilen yol araçların kaldırılmasının ardından normal seyrine döndü. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Otomobil kamyonete çarptı: 3 yaralı
Trabzon’dan sel felaketinin yaşandığı Havza’ya yardım eli
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, dün meydana gelen selden etkilenen Samsun’un Havza ilçesinde yürütülen çalışmalara destek veriyor.
Havza’da dün akşam saatlerinde Hacı Osman Deresi ile Tersakan Deresi’nin taşması sonucu ilçeyi sel aldı. Çok sayıda ev ve iş yeri sular altında kaldı, araçlar sürüklendi. Yaşanan afetin ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, anında harekete geçerek gece saatlerinde olay yerine ulaştı. Bölgeye sevk edilen personel ve iş makineleri, afetin ilk saatlerinden itibaren sahada görev alırken, olumsuzlukların giderilmesi adına koordineli çalışmaya devam ediyor. Özellikle su baskınlarının yaşandığı alanlarda tahliye işlemleri sürdürülürken, altyapı hatlarının yeniden işler hale getirilmesi için ekipler aralıksız çalışıyor.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, afetlerden etkilenen vatandaşlara “Geçmiş olsun” dileklerini ileterek, “Karadeniz’in insanı zor günlerde birbirinin yanında olmayı bilir. Samsun’da yaşanan sel felaketinin ardından ekiplerimizi hiç vakit kaybetmeden bölgeye yönlendirdik. Komşu şehrimizin yaralarını sarmak için tüm imkanlarımızla sahadayız. Bu dayanışma, sadece bir kamu hizmeti değil aynı zamanda gönül birlikteliğidir. Karadeniz’in gücü birlikten, kardeşlikten ve yardımlaşmadan gelir. Ekiplerimiz ihtiyaç duyulduğu sürece bölgede çalışmalarını sürdürecek” diye konuştu.

