Bolu’da seyir halindeki otomobilin elektrikli bisikletle çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1’i çocuk 2 kişi yaralandı.
Kaza , D-100 karayolunda Sanayi Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, C.Ö. yönetimindeki 78 ABK 965 plakalı otomobil D-100 Karayolu Ankara istikametinde seyir halinde giderken, Ç.Ö. (14) idaresindeki elektrikli bisikletle çarpıştı. Kazada elektrikli bisikletten yola fırlayan Ç.Ö. (14) ve E.Y yaralandı. Durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Otomobil ile elektrikli bisiklet çarpıştı: 1’i çocuk 2 yaralı
Ordu’da sel ve heyelan
Ordu’nun Korgan ilçesinde etkili olan sağanak, sel ve heyelanlara yol açtı.
İlçede sağanak yağışlar etkili olurken, Tepealan Mahallesi’nde sel ve heyelanlar meydana geldi. Kot farkından dolayı arka tarafı bahçeye yakın olan bir evin içerisine giren sel suları, ön tarafta bulunan balkonundan caddeye aktı. Bu esnada evde bulunan eşyalar da caddeye savruldu. Vatandaşlar, balkonundan sel suları akan evi meraklı gözlerle inceledi. Yağışlarla birlikte bazı noktalarda heyelanlar da meydana geldi.
Bölgede incelemelerde bulunan Korgan Belediye Başkanı Sait Korgan yetkililerden bilgi alarak, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Bölgede can kaybı ve yaralanma olmamasının en büyük teselli olduğunu belirten Korgan, “Bölgede büyük bir afet oldu. 2 araç göçük altında kaldı, onları çıkartacağız. Bir evimizi boşaltıyoruz. Halı sahamızı sel çamurla doldurmuş. Halkımıza geçmiş olsun. Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte sahadayız, iş makineleri çalışıyor. Gündüz olduğu için çok şükür can kaybı yok, bu da tek tesellimiz. Halkımızın yanındayız” dedi.
Bölgede çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

