karabuk
İmsak 05:44
Güneş 07:08
Öğle 13:06
İkindi 16:18
Akşam 18:53
Yatsı 20:13
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Eylül, 2024 08:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Otomobil ile elektrikli bisiklet çarpıştı: 1’i çocuk 2 yaralı

Bolu’da seyir halindeki otomobilin elektrikli bisikletle çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1’i çocuk 2 kişi yaralandı.
Kaza , D-100 karayolunda Sanayi Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, C.Ö. yönetimindeki 78 ABK 965 plakalı otomobil D-100 Karayolu Ankara istikametinde seyir halinde giderken, Ç.Ö. (14) idaresindeki elektrikli bisikletle çarpıştı. Kazada elektrikli bisikletten yola fırlayan Ç.Ö. (14) ve E.Y yaralandı. Durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
gazipasa caddesinde hatali parklara suruculer isyan etti fe2bBCcm
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Gazipaşa Caddesi’nde hatalı parklara sürücüler isyan etti

Zonguldak kent merkezinin en işlek noktası olan Gazipaşa Caddesi’nde, kural tanımayan sürücülerin gelişigüzel park etmesi trafiği durma noktasına getirdi.
Sabah saatlerinden itibaren yolun sağına ve soluna yapılan usulsüz parklar nedeniyle trafik akışı ciddi şekilde aksadı. Şeridin daralması sonucu araçlar caddede ilerlemekte güçlük çekti. Kentin kalbinde her gün tekrarlanan bu başıboşluk, kurallara uyan sürücülerin sabrını taşırdı.
"Acil müdahale araçları engelleniyor"
Trafikte dakikalarca beklemek zorunda kalan ve duruma isyan eden sürücüler, denetimlerin yetersizliğine dikkat çekti. Tepkilerini dile getiren vatandaşlar, "Zonguldak’ın göbeğinde karşılaştığımız bu manzara kabul edilemez. Araçlar yolda santim santim ilerliyor. Bu kural tanımaz araçlara yönelik acilen denetim yapılmalı. Sadece trafik sıkışmıyor; itfaiye ve ambulans gibi acil durum araçları da bu sorumsuzluk yüzünden vakalara geç kalıyor" diye tepki gösterdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin