Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı.
Kaza, Taşköprü ilçesi Gökırmak Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.İ. (18) idaresindeki motosiklet ile sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan motosikletten düşen M.İ. yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından M.İ. Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (İHA)


Otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı
Osman Aşkın Bak: “Ülkemizde hiçbir şey kapalı kalmasın, açıklansın, araştırılsın”
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Fenerbahçe takım otobüsünün 11 yıl önce Trabzon’da uğradığı silahlı saldırının yeniden gündeme gelmesiyle ilgili, “Ülkemizde hiçbir şey kapalı kalmasın, açıklansın, araştırılsın” dedi.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize’de Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen bayramlaşma töreninde Bak’a, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve Rize milletvekilleri ve protokol üyeleri eşlik etti.
Gerçekleşen bayramlaşma programının ardından konuşan Bakan Osman Aşkın Bak, A Milli Futbol Takımı’nın, 2026 FIFA Dünya Kupası yolculuğunu hatırlatarak, “Özellikle spor organizasyonları açısından verimli bir yıl oldu. Milli takımımız biliyorsunuz Dünya Kupası’na gidecek. Ben buradan mesaj vermek istiyorum. Şu anda milli takımımız, Riva’da kampta. Onlara başarılar diliyoruz. Bizim Çocuklar’a 24 yıl sonra katıldığımız Dünya Kupası’nda başarılar diliyoruz. Kamptalar, çalışıyorlar. 1 Haziran’da Fenerbahçe Stadı’nda Kuzey Makedonya ile hazırlık maçı var. Ardından Amerika’ya gidiyorlar ve orada da Venezuela ile hazırlık maçı oynayacaklar. Ardından ilk maçımız Kanada ile Vancouver’da. Onlara başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.
Adalet Bakanı Akın Gürlek’in yeniden gündeme getirdiği Trabzon’un Sürmene ilçesinde 4 Nisan 2015 tarihinde Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıyla sorulan soruyu yanıtlayan Bak, “Biliyorsunuz süreç takip ediliyor, bakanımız takip ediyor. İnşallah ülkemizde hiçbir şey kapalı kalmasın, açıklansın, araştırılsın. İnşallah onlar da gerek üzerine düşen görevi yapacaklar” dedi.


