Tokat’ta otogarda yakalanan O.K.’nin üzerinde bonzai üretiminde kullanılan 25 gram hammadde, konutunda ise 1,5 litre aseton ele geçirildi.
Tokat’ta bir istihbarat üzerine kenti uyuşturucu unsur getireceği bilgisi üzerine polis grupları O. K. isimli şahsı yakalamak için harekete geçti. Tokat Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Şube takımlarınca gerçekleştirilen operasyonda, kente otobüs ile gelen kuşkulu otogarda yakalandı. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada, işlendikten sonra 10 kiloya ulaşabilecek 25 gram bonzai ele geçirildi. Şahsın Ulaş köyündeki ikametinde yapılan aramalarda ise bonzai üretiminde kullanılan 1,5 litre aseton bulundu. Emniyetteki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edilen O.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Otogarda yakalanan şüphelinin üzerinden bonzai hammaddesi çıktı
Parti binasından Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı kaldırıldı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti binasında bulunan fotoğrafını kaldırarak, “Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” dedi.
CHP Akçakoca parti binasında bir grup partili tarafından Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı duvardan kaldırıldı. İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Teşkilatı olarak sadece Akçakoca’da değil Türkiye’nin dört bir yanında halkımız adına Kemal Kılıçdaroğlu’nun partimizi ideolojik ve stratejik olarak yanlış bir yola sürüklediğini kabul ediyor ve onun simgesini duvarlarımızdan indiriyoruz. Bu karar; halkın hakikat arayışını siyasette namuslu ve doğru bir duruşun talibidir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu tavırları açıkça AK Parti’nin değirmenine su taşımaktan başka bir anlama gelmiyor. Bu söylem ve politikalar, ülkenin demokratik geleceğine zarar veriyor. Bizler AK Parti’nin çıkarları için değil halkın iradesi ve milletin menfaati için duruyoruz. Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” diyerek Kılıçdaroğu’nun fotoğrafını duvardan indirdi.

