Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Ağustos, 2023 16:12 tarihinde yayınlandı
0

Otobüsteki yolcuda 35,55 gram kokain ele geçirildi

Bolu’da, TEM Otoyolu’nda narkotik polislerinin durdurduğu otobüsteki yolcunun üzerinde yapılan aramada, 35,55 gram kokain unsuru ele geçirildi. Kuşkulu, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye nazaran, Bolu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Hatalarla Uğraş Şube Müdürlüğü takımları, TEM Otoyolu üzerinde uyuşturucu unsur ticaretinin önlenmesine yönelik uygulama yaptı. Uygulama çerçevesinde bir yolcu otobüsü durduruldu. Gruplar, otobüste yolcu olarak bulunan M.D.’nin (20) üzerinde ve eşyalarında arama yaptı.

Aramalarda 35,55 gram kokain hususu ele geçirildi. Kuşkulu, gözaltına alındı. Emniyetteki süreçleri tamamlanan kuşkulu, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
www 2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Haziran, 2026 15:32 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te kafası ve gözleri yanan baykuş tedavi altına alındı

Karabük’te yol kenarında yaralı halde bulunan, kafasında ve gözlerinde ciddi yanıklar tespit edilen baykuş, tedavi altına alındı.

Karabük’te vatandaşlar tarafından yol kenarında bitkin halde bulunan baykuş, vakit kaybedilmeden veteriner kliniğine götürüldü. Yapılan ilk muayenede baykuşun kafasında ve göz çevresinde ciddi yanıklar olduğu belirlendi.

Baykuşun tedavisini üstlenen Veteriner Hekim İlker Başdağ, yaralanmanın ilk düşünüldüğü gibi bir çarpma sonucu oluşmadığını ifade ederek, yüksek ısıya maruz kalmış olabileceğini söyledi. Başdağ, “Baykuşumuzu buraya getirirken bize bir yere çarpmış olabileceğini söylediler ancak durum öyle görünmüyor. Kafasında ciddi yanıklar var. Çok sıcak bir yere temas etmiş ve o bölgeye yapışmış gibi görünüyor. Sorunumuz sadece kafatasıyla sınırlı değil, aynı zamanda gözler de bu sıcaktan ciddi şekilde etkilenmiş” dedi.

Tedavi sürecinin birkaç hafta sürebileceğini belirten Başdağ, “Yanık bölgede büyük bir sorun görünmüyor, o kısmı hızlı şekilde iyileştirebiliriz. Ancak gözlerle ilgili daha detaylı inceleme yapmamız gerekiyor. Bunun için birkaç gün geçmesi lazım. Bölgede enfeksiyon oluşmaya başlamış durumda. Önceliğimiz enfeksiyonu kontrol altına almak, ardından gözlere yönelik detaylı muayene gerçekleştirmek olacak” diye konuştu.

Halsiz düştüğü ve görme yetisinin zarar görmüş olabileceği değerlendirilen baykuşun, tedavi ve rehabilitasyon sürecinin tamamlanmasının ardından yeniden doğal yaşam alanına salınacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin