Oto hırsızları kaçtı, jandarma kovaladı  - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Eylül, 2018 13:59 tarihinde yayınlandı
0
0

Oto hırsızları kaçtı, jandarma kovaladı 

Yenice ilçesinde oto hırsızlığı yapan şahıslar çaldıkları araçla jandarma ekiplerinden kaçarken kaza yaptı. Araçtan çıkarak yaya kaçan şahsılardan biri kıskıvrak yakalanırken, diğer şahıs ise izini kaybettirdi.
Edinilen bilgiye göre, Yenice ilçesine bağlı Yortan beldesi, Döngeller Mahallesi’nde ikamet eden Nurullah Sarıvaz (25) kendisine ait 14 KH 942 plakalı otomobilinin evlerinin önünden çalındığını fark edince durumu jandarmaya bildirdi. Bunun üzerine bölgede arama yapan jandarma ekipleri otomobilin Karabük istikametinden Yenice istikametine seyir halinde olduğunu tespit etti. Jandarma ekiplerinin dur ihtarına uymayan ve kaçan şahsılar ile jandarma arasında kovalamaca yaşandı. Yaşanan kovalamaca sonrası çalıntı araç içerisindeki şahıslar, ilçe merkezine bağlı Hanyanı mevkii İlkgelmez Sokak’tan giriş yaparak Ihlamur Teras yoluna dönmek isterken park halinde bulunan başka bir araca çarparak durdu. Araçtan hemen inen şahıslar yaya olarak kaçmaya başladı. Jandarma ekipleri oto hırsızlarını kovalayarak Yenice Merkez Camii önünde şüphelilerden Abdulsamet G. (17) isimli şahsı kıskıvrak yakaladı. Diğer şüpheli olan Murat A. (17) ise bahçeden atlayarak kaçtı. Jandarma ve polis tarafından kaçan şahsı yakalama çalışmaları devam ediyor.
Olayla ilgili soruşturma başladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kpyeni 16
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
27 Nisan, 2026 10:42 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te kamu yatırımları hız kesmeden devam ediyor

Karabük İl Özel İdaresi tarafından yürütülen “Eflani İlçesi Hükümet Konağı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Binası Yapım İşi” projesinde çalışmalar aralıksız sürüyor. İlçenin kamu hizmet kapasitesini artırması hedeflenen proje, bölge için önemli yatırımlar arasında yer alıyor.

Toplam 2.052 metrekare inşaat alanına sahip olan projede, yapı oturum alanı ise 491 metrekare olarak planlandı. İhalenin ve kontrollük hizmetlerinin Karabük İl Özel İdaresi tarafından yürütüldüğü projede, teknik ekipler sahadaki çalışmaları yakından takip ediyor.

Projede gelinen son duruma göre, betonarme imalatları tamamlanırken, çatı ve duvar imalatlarının ise devam ettiği bildirildi. Çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda ilerlediği ifade edilirken, yetkililer projenin tamamlanmasıyla birlikte Eflani’de kamu hizmetlerinin daha modern ve etkin bir şekilde sunulacağını belirtti.

Karabük İl Özel İdaresi yetkilileri, projede emeği geçen tüm personele teşekkür ederek, yatırımın en kısa sürede tamamlanması için çalışmaların kararlılıkla sürdürüldüğünü vurguladı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin