Samsun’da bir oto galerici dükkanının camlarının sopalarla kırılıp, dükkan önündeki 2 aracın yakılması olayıyla ilgili polis tarafından 10 kişi gözaltına alındı.
Olay, Vezirköprü ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yılmaz Otomotiv sahipleri ile aralarında daha önceden alacak-verecek meselesi yüzünden husumet bulunan ve söz konusu oto galericinin camlarını sopalarla kırıp, benzin dökerek 2 otomobili yakan K.Ş. ve C. Ş.’yi yakaladı. Polis, tehditten ve azmettirici olarak O.Ş., Ş.Ş., U.Ş., S.E., Y.F.E., M.T., S.Ü. ve A.C. isimli şahısları da yakalayarak gözaltına aldı. Olayı azmettirdiği iddia edilen Ş.Ş. ifadesi alınarak serbest bırakılırken, gözaltına alınan 9 kişinin ise yarın Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edileceği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Oto galerinin camlarının kırılıp 2 aracın yakılmasıyla ilgili 10 kişi yakalandı
Kozlu’da şehit babaları unutulmadı
Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Babalar Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.
Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sacide Kilci ve kurum personelleri, ilçede ikamet eden şehit babalarını evlerinde ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutladı. Gerçekleştirilen ziyaretlerde şehit aileleriyle yakından ilgilenen ekipler, devletin her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha vurguladı.
Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde, şehit babalarına çeşitli hediyeler takdim edilirken, ailelerin talep ve görüşleri de dinlendi.
Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi yetkilileri, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman öncelikleri arasında yer aldığını belirterek, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.

