Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2024 12:36 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Oto galerinin camlarının kırılıp 2 aracın yakılmasıyla ilgili 10 kişi yakalandı

Samsun’da bir oto galerici dükkanının camlarının sopalarla kırılıp, dükkan önündeki 2 aracın yakılması olayıyla ilgili polis tarafından 10 kişi gözaltına alındı.
Olay, Vezirköprü ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yılmaz Otomotiv sahipleri ile aralarında daha önceden alacak-verecek meselesi yüzünden husumet bulunan ve söz konusu oto galericinin camlarını sopalarla kırıp, benzin dökerek 2 otomobili yakan K.Ş. ve C. Ş.’yi yakaladı. Polis, tehditten ve azmettirici olarak O.Ş., Ş.Ş., U.Ş., S.E., Y.F.E., M.T., S.Ü. ve A.C. isimli şahısları da yakalayarak gözaltına aldı. Olayı azmettirdiği iddia edilen Ş.Ş. ifadesi alınarak serbest bırakılırken, gözaltına alınan 9 kişinin ise yarın Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edileceği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Eylül, 2025 08:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Alkollü traktör sürücüsü 3 araca çarparak durabildi: O anlar kamerada

Çorum’da 1.76 promil alkollü olduğu tespit edilen traktör şoförü, 3 araca çarparak durabildi. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.
Olay, Alaca ilçesi Zile Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, CçA. idaresindeki 19 AES 721 plakalı traktör, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu denetimden çıktı. Traktör, evvel Hakan K. yönetimindeki 06 TNL 80 plakalı arabaya, akabinde park halindeki 19 AEN 831 ve 19 ADG 648 plakalı arabalara çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan bir araba de gerisinde park halinde bulunan 71 FD 800 plakalı araca çarptı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sıhhat grubu sevk edildi. Kazada talih yapıtı ölen ya da yaralanan olmadı. Olay yerine gelen trafik polislerinin yaptığı denetimde traktör şoförünün 1.76 promil alkollü olduğu tespit edildi. Alkollü şoförün ehliyetine el konulurken, traktör otoparka çekildi. Şoföre toplam 10 bin 260 TL idari para cezası uygulandı.
Öte yandan, kaza anı cadde üzerinde bulunan bir iş yerine ilişkin kameraya güvenlik kamerasına yansıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin