Karabük’te oto hırsızlığı yapan 2 kişi, polis ekiplerince suçüstü yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, önceki gece saat 03.00 sıralarında Yenişehir Mahallesi’nde birkaç şahsın araçların kapılarını zorladığı ihbarını alan polis ekipleri, bölgeyi ablukaya alarak çevrede çalışma başlattı. Polis, kapısını açtığı aracı çalıştırmaya çalışan Mustafa K.’yı suçüstü yakaladı. Mustafa K.’nın hırsızlık suçlarından sabıkası olduğunu tespit eden polis, zanlının daha önce iki aracı çalıp şehir merkezine bıraktığını tespit etti. Üçüncü aracı çalarken suçüstü yakalanan Mustafa K.’ya yardım ettiği öğrenilen Bilal A. da polis tarafından yakalandı. Emniyette ifadeleri alınan 2 zanlı adliyeye sevk edildi.


Oto Fareleri Yakalandı
Kozlu’da şehit babaları unutulmadı
Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Babalar Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.
Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sacide Kilci ve kurum personelleri, ilçede ikamet eden şehit babalarını evlerinde ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutladı. Gerçekleştirilen ziyaretlerde şehit aileleriyle yakından ilgilenen ekipler, devletin her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha vurguladı.
Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde, şehit babalarına çeşitli hediyeler takdim edilirken, ailelerin talep ve görüşleri de dinlendi.
Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi yetkilileri, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman öncelikleri arasında yer aldığını belirterek, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.


