Otları temizlemek isterken yanarak can verdi - Karabük Haber Postası
otlari temizlemek isterken yanarak can verdi Pk4UM2WS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mart, 2025 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Otları temizlemek isterken yanarak can verdi

Tokat’ta ateş yakarak ot paklığı yaparken alevlerin ortasında kalan yaşlı adam hayatını kaybetti.

Olay, kent merkezine yaklaşık 28 kilometre uzaklıktaki Çökelikkışla köyünde meydana geldi. Teze nazaran, 85 yaşındaki Halil Çelik’ten bir mühlet haber alamayan yakınları aramaya başladı. Köyün girişindeki, hayrına yaptırdığı çeşmenin yanında bir ceset gören vatandaşlar durumu çabucak muhtara bildirdi. Olay yerine giden köy halkı, yerde yatan kişinin Halil Çelik olduğunu ve hayatını kaybettiğini öğrendi. Birinci incelemelere nazaran Çelik’in, çeşme etrafındaki otları temizlemek için ateş yaktığı, fakat denetimini kaybederek alevlerin ortasında kalarak ömrünü yitirdiği üzerinde duruluyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta saganak yagisla birlikte gole dondu chPrf4w6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta sağanak yağışla birlikte göle döndü

Zonguldak’ta bu sabah etkili olan yağmur nedeniyle Çaydamar yolu sular altında kalırken, yollarda oluşan göletler vatandaşlara ve sürücülere zor anlar yaşattı.

Zonguldak genelinde bugün sabah saatlerinde başlayan kuvvetli yağış günlük yaşamı olumsuz etkiliyor. Çaydamar yolu üzerinde biriken sular nedeniyle güzergahta geniş göletler meydana geldi. Kaldırımda yürümeye çalışan yayalar, yoldan geçen araçların su sıçratması sebebiyle ıslanma tehlikesi yaşadı.

Altyapı yetersizliğine tepki gösteren bölge sakinleri, kentin her noktasında benzer manzaraların görüldüğünü dile getirdi. Yaşanan duruma isyan eden çevre sakinleri, “Yolların hali ortada. Zonguldak’ın her mahallesi bu şekilde. Artık Zonguldak Belediyesinin bu sorunu çözmesi gerek. Vatandaş kaldırımda yürüyemez hale geldi. Yollar havuza köstebek yuvasına döndü” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin