Otel yangınına ilişkin gözaltına alınan iç mimar serbest bırakıldı - Karabük Haber Postası
otel yanginina iliskin gozaltina alinan ic mimar serbest birakildi jSY8cCdb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Ocak, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Otel yangınına ilişkin gözaltına alınan iç mimar serbest bırakıldı

Kartalkaya’daki Grand Kartal Otel’de çıkan yangına ait gözaltına alınan iç mimar Ali Bilir, adliyedeki süreçlerinin akabinde salıverildi.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, 21 Ocak’ta Grand Kartal Otel’de çıkan yangına ait yürütülen soruşturma devam ediyor. Soruşturma çerçevesinde; İşletme sahibi Halit Ergül, şirket genel müdürü Emir Aras, otel müdürü Zeki Yılmaz, iş sıhhati güvenliği uzmanı Ece Kayacan, otelin aşçısı Faysal Yaver, mutfak çalışanları Yusuf Karahanlı, Fidan Kurç, Mehmet Gündüz, otelin elektrikçisi Hüseyin Özer, Bolu Belediye Lider Yardımcısı Sedat Gülener, İtfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun, itfaiye çalışanı İrfan Acar, iç mimar Ali Bilir, işletme müdürü Kadir Özdemir gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınan 14 bireyden işletme sahibi Halit Ergül ile şirket genel müdürü Emir Aras 24 Ocak’ta; Zeki Yılmaz, Kadir Özdemir, Faysal Yaver, Hüseyin Özer ve Mehmet Gündüz, Fidan Kurç ve Yusuf Karahanlı ise dün tutuklanmıştı. İş sıhhati güvenliği uzmanı Ece Kayacan ise dün sözünün akabinde isimli denetim kuralıyla hür bırakılmıştı.

Gözaltındaki iç mimar Ali Bilir de adliyedeki süreçlerin erdğndan salıverildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gq2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Nisan, 2026 10:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük şehir girişlerine estetik görünüm kazandırılıyor

Karabük Belediyesi, şehir girişlerinde cephe iyileştirme ve peyzaj çalışmalarına başladı.

Karabük Belediyesi, şehir estetiğini artırmaya yönelik çalışmalar kapsamında, dik yamaç yapısı nedeniyle bugüne kadar değerlendirilemeyen alanlarda cephe iyileştirme ve peyzaj uygulamalarını hayata geçirdi.
Çalışmaların ilk etapta üç şehir girişi ve iki battı-çıktı noktasında yürütüldüğü bildirildi. Proje ile kente girişlerde daha düzenli ve estetik bir görünüm oluşturulması hedefleniyor.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, yaptığı açıklamada, şehir genelinde estetik düzenlemelere önem verdiklerini belirtti.

Çetinkaya, dik yamaçlar nedeniyle kullanılamayan alanların projeyle değerlendirildiğini ifade etti.

Çalışmaların kent genelinde farklı noktalarda devam ettiği ve tamamlandığında şehir girişlerinde daha bütüncül bir görünüm sağlanmasının planlandığı kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin