Osmancık’ta bir anda bastıran dolu etrafı beyaza bürüdü - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mayıs, 2024 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Osmancık’ta bir anda bastıran dolu etrafı beyaza bürüdü

Çorum’un Osmancık ilçesinde öğle saatlerinde bir anda bastıran dolu yağışı yeşil alanları beyaza bürüdü.

Çorum’un Osmancık ilçesinde öğle saatlerinde merkez ve köylerinde bir anda sağanak, fırtına ve dolu yağışı etkili oldu. İlçeye bağlı İnal köyünde etkisini gösteren dolu yağışı nedeniyle yeşil alanlar ile karayolu beyaza büründü.

O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde karayolu ve çamlık ormanlık alanın dolu yağışı sonrası beyaza büründüğü görülüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
s2
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
23 Mart, 2026 16:17 tarihinde yayınlandı
0
0

Eskipazar’da Millet Bahçesi projesinde çalışmalar sürüyor

Serkan Cıva, ilçede yapımı devam eden Millet Bahçesi projesinde çalışmaların hız kesmeden sürdüğünü ve projenin tamamlanmasına kısa bir süre kaldığını açıkladı.

Başkan Cıva yaptığı açıklamada, millet bahçesi projesinin içerisinde kafeterya, restoran ve kır düğün salonunun da yer alacağını belirterek, projenin ilçenin sosyal yaşamına önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.

Cıva, “Millet Bahçemiz, kafeterya, restoran ve kır düğün salonunun yer aldığı projemizde sona doğru yaklaşıyoruz. İlçemize nefes aldıracak, hemşehrilerimizin aileleriyle keyifli vakit geçireceği, sosyal hayatımıza değer katacak bu güzel projeyi en kısa sürede tamamlamak için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” dedi.

Projenin tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların doğayla iç içe vakit geçirebileceği yeni bir sosyal yaşam alanı kazanacağını vurgulayan Başkan Cıva, ilçenin gelişimi için çalışmaların aralıksız süreceğini belirtti.

Cıva, “Eskipazar’ımız için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin