Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Temmuz, 2024 00:22 tarihinde yayınlandı
0

Osmancık’ta akrabalar arasında husumet cinayeti: 1 ölü, 1 yaralı

Çorum’un Osmancık ilçesinde akrabalar arasında çıkan tartışmada 1 kişi silahla vurularak öldürüldü, 1 kişi de yaralandı.

Olay ilçeye bağlı Öbektaş köyü yaylasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Müslüm Ç. ve Sadık Ç. daha önceden aralarında husumet bulunduğu iddia edilen akrabaları Sadık Ç. ve Hüseyin Ç. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyerek kavgaya dönüşmesinin ardından Sadık Ç. üzerinde bulunan silahla ateş ederek amcası Hüseyin Ç. ve kuzeni Sadık Ç.’i vurup Müslüm Ç. ile olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan vatandaşların ihbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar ambulansla Osmancık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Hüseyin Çiçek(39) hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, Sadık Ç. ise Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
Olay yerinden kaçan şüpheliler Sadık Ç. ve Müslüm Ç. jandarma ekiplerinde yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
osman askin bak ulkemizde hicbir sey kapali kalmasin aciklansin arastirilsin TNgi6gMJ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Mayıs, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Osman Aşkın Bak: “Ülkemizde hiçbir şey kapalı kalmasın, açıklansın, araştırılsın”

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Fenerbahçe takım otobüsünün 11 yıl önce Trabzon’da uğradığı silahlı saldırının yeniden gündeme gelmesiyle ilgili, “Ülkemizde hiçbir şey kapalı kalmasın, açıklansın, araştırılsın” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize’de Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen bayramlaşma töreninde Bak’a, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve Rize milletvekilleri ve protokol üyeleri eşlik etti.

Gerçekleşen bayramlaşma programının ardından konuşan Bakan Osman Aşkın Bak, A Milli Futbol Takımı’nın, 2026 FIFA Dünya Kupası yolculuğunu hatırlatarak, “Özellikle spor organizasyonları açısından verimli bir yıl oldu. Milli takımımız biliyorsunuz Dünya Kupası’na gidecek. Ben buradan mesaj vermek istiyorum. Şu anda milli takımımız, Riva’da kampta. Onlara başarılar diliyoruz. Bizim Çocuklar’a 24 yıl sonra katıldığımız Dünya Kupası’nda başarılar diliyoruz. Kamptalar, çalışıyorlar. 1 Haziran’da Fenerbahçe Stadı’nda Kuzey Makedonya ile hazırlık maçı var. Ardından Amerika’ya gidiyorlar ve orada da Venezuela ile hazırlık maçı oynayacaklar. Ardından ilk maçımız Kanada ile Vancouver’da. Onlara başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Adalet Bakanı Akın Gürlek’in yeniden gündeme getirdiği Trabzon’un Sürmene ilçesinde 4 Nisan 2015 tarihinde Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıyla sorulan soruyu yanıtlayan Bak, “Biliyorsunuz süreç takip ediliyor, bakanımız takip ediyor. İnşallah ülkemizde hiçbir şey kapalı kalmasın, açıklansın, araştırılsın. İnşallah onlar da gerek üzerine düşen görevi yapacaklar” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin