Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Temmuz, 2024 00:22 tarihinde yayınlandı
0

Osmancık’ta akrabalar arasında husumet cinayeti: 1 ölü, 1 yaralı

Çorum’un Osmancık ilçesinde akrabalar arasında çıkan tartışmada 1 kişi silahla vurularak öldürüldü, 1 kişi de yaralandı.

Olay ilçeye bağlı Öbektaş köyü yaylasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Müslüm Ç. ve Sadık Ç. daha önceden aralarında husumet bulunduğu iddia edilen akrabaları Sadık Ç. ve Hüseyin Ç. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyerek kavgaya dönüşmesinin ardından Sadık Ç. üzerinde bulunan silahla ateş ederek amcası Hüseyin Ç. ve kuzeni Sadık Ç.’i vurup Müslüm Ç. ile olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan vatandaşların ihbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar ambulansla Osmancık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Hüseyin Çiçek(39) hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, Sadık Ç. ise Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
Olay yerinden kaçan şüpheliler Sadık Ç. ve Müslüm Ç. jandarma ekiplerinde yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
arkadaslariyla girdigi deniz sonu oldu p3h4i6dl
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 04:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Arkadaşlarıyla girdiği deniz sonu oldu

Kastamonu’nun Abana ilçesinde arkadaşlarıyla denize giren ve boğulma tehlikesi geçiren genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Hacıveli mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arkadaşlarıyla birlikte denize giren Hasan Gözütok (25), bir süre sonra suda çırpınmaya başladı. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar, Gözütok’u sudan çıkardı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan Gözütok, Abana Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada doktorların tüm müdahalesine rağmen Gözütok, hayatını kaybetti. Hasan Gözütok’un Sivas nüfusuna kayıtlı olduğu ve inşaat işçisi olarak çalıştığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin