Organize Sanayi Bölgesi Üst Kuruluşu (OSBÜK) Lideri Memiş Kütükcü, Vali Aziz Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.
25 Ağustos Cuma günü Arsin OSB konferans salonunda OSBÜK toplantısına katılmak üzere Trabzon’a gelen OSBÜK Lideri Memiş Kütükcü ve OSBÜK İdare Şurası üyeleri Vali Aziz Yıldırım’ı ziyaret ederek yapılacak olan OSBÜK İdare Heyeti Toplantısı hakkında bilgi verdi.
OSBÜK İdare ve Kontrol Heyeti Üyelerinin de katıldığı ziyarette Kütükcü, OSB’lerin Türkiye’nin toplam sanayi üretiminin yüzde 45’ini gerçekleştirdiğinin altını çizdi. Türkiye’de OSB’si olmayan vilayet kalmadığını belirten Kütükcü, “2.5 milyon insanımıza direkt istihdam sağlayan OSB’lerimiz ülkemizin iktisadında kaldıraç tesiri görmektedir” dedi.
Vali Yıldırım da, sanayi üretiminin değerine dikkati çekti.
OSBÜK Lideri Memiş Kütükcü, ziyaret anısına Vali Yıldırım’a armağan takdim etti.


OSBÜK Lideri Memiş Kütükcü, Vali Aziz Yıldırım’ı Ziyaret Etti
Bolu’da D-100’de takla atan otomobilden burunları bile kanamadan çıktılar
Bolu’da D-100 kara yolunda kontrolden çıkarak orta refüje çarpan otomobil takla attı. Araçta bulunan 2 kişi kazadan burunları bile kanamadan kurtuldu.
Kaza, D-100 kara yolu Gölyüzü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 14 NA 873 plakalı otomobil kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, takla atarak yolun ortasında ters döndü. Kazayı şans eseri yara almadan atlatan sürücü ve yolcu, tepetaklak olan araçtan kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle D-100 kara yolunun 2 şeridi trafiğe kapandı. Polis ekipleri, olası bir başka kazayı önlemek amacıyla bölgede geniş güvenlik önlemleri alarak trafik akışını yan yoldan kontrollü olarak yönlendirdi. Aracın kaldırılması için bölgeye oto kurtarıcı sevk edildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

