Reklam
Reklam
oryantiring sporu icin calismalar baslatildi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Şubat, 2025 12:22 tarihinde yayınlandı
0

Oryantiring sporu için çalışmalar başlatıldı

Vilayet Oryantiring Temsilcisi İlker Açık ve Oryantiring Antrenörü Muhammed Sefa Erdoğan, Çaycuma İlçe Kaymakamı Adem Kaya’yı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, ilçede yürütülen oryantiring faaliyetleri hakkında ayrıntılı bilgilendirmelerde bulunuldu.

İlker Açık ve Muhammed Sefa Erdoğan, Çaycuma’da Oryantiring sporunun gelişimi üzerine Kaymakam Kaya’yı bilgilendirerek, önümüzdeki devirde düzenlenecek etkinlikler ve yapılması planlanan tertipler hakkında kapsamlı bilgiler sundu. Oryantiring sporunun yaygınlaştırılması ve gençler ortasında daha fazla ilgi görmesi ismine atılacak adımlar tartışıldı.

Kaymakam Adem Kaya, oryantiringin gençlerin fizikî ve zihinsel gelişimine katkı sağladığını belirterek, bu cins sporların ilçede daha da yaygınlaşması için takviye vermeye devam edeceklerini tabir etti. Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişi ve teşekkürlerle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
w 3
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
07 Haziran, 2026 14:28 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti’den Karabük’ün geleceğine değerlendirme toplantısı

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, İl Genel Meclisi üyeleri ile ilçe başkanları bir araya gelerek Karabük’ün geleceğine yönelik önemli bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda, kent genelinde devam eden yatırımlar, yürütülen çalışmalar ve önümüzdeki döneme ilişkin hedefler ele alındı. Karabük’ün gelişimi ve vatandaşların yaşam kalitesinin artırılmasına yönelik projeler hakkında görüş alışverişinde bulunulurken, kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi konusunda da istişarelerde bulunuldu.

Toplantının ardından yapılan açıklamada, ortak akıl ve güçlü istişare anlayışıyla hareket etmeye devam edecekleri vurgulanarak, “Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimiz ve hemşehrilerimiz için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Karabük’ümüz için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

AK Parti teşkilatının, Karabük’ün kalkınması ve yatırımların hız kesmeden devam etmesi adına çalışmalarını sürdüreceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin