Ormanlık alanda yaban kedisi cep telefonu ile görüntülendi - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
ormanlik alanda yaban kedisi cep telefonu ile goruntulendi zwIqZT8B jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mayıs, 2024 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Ormanlık alanda yaban kedisi cep telefonu ile görüntülendi

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde, bir kişi ormanlık alanda yaban kedisine rastladı. O anları ise cep telefonu ile kaydetti.

Devrek ilçesine bağlı Akçasu köyüne doğa yürüyüşü için giden Muhammet Bayram, Muhammet Kalmaoğlu ve Adem Ören ile Mustafa Çelikbilek; Akçasu köyüne yürüyüş yaparken önlerine yaban kedisi çıktı. O anları cep telefonuyla kaydeden Adem Ören, kediyi görüntülerken yaşadığı o anları anlattı. Ören, “Vahşi bir hayvan olduğunu düşündüğümüz yaban kedisi olarak tahmin ettiğimiz hayvanı gördük. Biz her pazar günü doğa yürüyüşlerine, gidiyoruz. Bu pazar oraya gittiğimizde bir anda karşımızda belirdi, sanki bizlere poz veriyormuş gibi duruyordu. Görmek istedik, bir süre hareket etmedi, bizim için heyecan verici bir an oldu” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kpyeni 17
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 10:41 tarihinde yayınlandı
0
0

Annesinin elinden kurtulup yola fırlayan 3 yaşındaki Aybars servis aracının altında can verdi

Karabük’te annesiyle marketten çıktıktan sonra elinden kurtularak yola fırlayan 3 yaşındaki çocuk, servis aracının çarpması sonucu hayatını kaybetti. Acılı anne ve babanın feryatları ise yürek dağladı.

Kaza, saat 17.00 sıralarında 5000 Evler Mahallesi 33. Cadde’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, öğrenci servisini tamamladıktan sonra evine gitmek üzere yola çıkan ve marketten alışveriş yaptığı öğrenilen Yavuz S. idaresindeki 78 S 0073 plakalı servis aracı, 39. Cadde istikametine seyir halindeyken market çıkışında annesi Halime Pehlivanoğlu ile yürüdüğü sırada elinden kurtularak yola fırlayan 3 yaşındaki Aybars Pehlivanoğlu’na çarptı. Servis aracının altında kalan küçük çocuk olay yerinde hayatını kaybederken, ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası olay yerine gelen baba Hakan Pehlivanoğlu sinir krizleri geçirdi. Babanın ambulans içinde “Aybars’ım yok, Aybars’ımı getirin” diyerek feryat etmesi yürekleri dağladı. Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından küçük Aybars’ın cenazesi tabuta konularak, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, servis sürücüsü gözaltına alındı

Bizi sosyal medyadan takip edin