Reklam
Reklam
ormanlik alanda cikan ortu yangini korkuttu b2FiXyDb jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Temmuz, 2024 00:15 tarihinde yayınlandı
0

Ormanlık alanda çıkan örtü yangını korkuttu

Bolu’nun Göynük ilçesinde ormanlık alanda çıkan örtü yangını paniğe neden oldu. Ekipler tarafından hızla müdahale edilen yangın, ağaçlara sıçramadan söndürüldü.

Yangın, Göynük ilçesinin Değirmenözü köyünde meydana geldi. Ormanlık alanda henüz bilinmeyen sebepten ötürü örtü yangını çıktı. Kuru zeminde hızla yayılan yangın, vatandaşlar tarafından fark edildi. Durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda Bolu Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı personel ve arazöz sevk edildi. Olay yerine kısa süre ulaşan ekipler, ormanlık alan içerisinde ilerleyen örtü yangınını söndürdü. Ekiplerin bölgeye soğutma çalışması devam ediyor. Kısa sürede söndürülen yangın, muhtemel bir facianın önünde geçti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ozgur ozel ne bolunmenin ne kavganin pesindeyiz exTV6Njw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”

CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.

Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.

Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.

Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin