karabuk
İmsak 05:48
Güneş 07:13
Öğle 13:06
İkindi 16:16
Akşam 18:50
Yatsı 20:09
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Şubat, 2024 16:36 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Ormanların hayaleti Vaşak Gümüşhane’de vatandaşların kamerasına takıldı

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde kırsal kesimde vatandaşlar Vaşağı cep telefonuyla kayıt altına aldı.
Türkiye’de kedigiller familyasının en büyük türü olan ve "Ormanların hayaleti" olarak adlandırılan Vaşak, Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde görüntülendi.
Son dönemde yaban hayatının hemen her mensubunun görüntülendiği Gümüşhane dağlarında son olarak kameralara koruma altındaki türler arasında yer alan vaşak takıldı.
Köylere göreve gidenler kırsal kesimde dere kenarında vaşağın olduğunu fark ederek hemen cep telefonunu çıkardı. Telefon kayda girdikten bir süre sonra vatandaşları fark eden vaşak dereden karşıya geçip çalılığın içinde gözden kaybolurken o anları kayıt altına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
once darbettiler ardindan tabancayla vurup kactilar 1 agir yarali D2BHYW8x
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mart, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Önce darbettiler, ardından tabancayla vurup kaçtılar: 1 ağır yaralı

Çorum’da kimliği belirsiz saldırganlar tarafından darbedildikten sonra tabancayla vurulan bir kişi ağır yaralandı.
Olay, gece saatlerinde Fen Lisesi 3. Cadde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.E. isimli kişi, henüz kimliği belirlenemeyen saldırganlar tarafından darbedildi. Şüpheliler daha sonra tabancayla ateş ederek A.E.’yi ağır yaraladı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Darp sonucu bacağı kırılan ve vücudunun çeşitli noktalarına 2 mermi isabet ettiği belirlenen yaralı, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan yaralının tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin