Bolu’nun Mudurnu ilçesinde ormanda kalp rahatsızlığı geçirerek yerde hareketsiz şekilde yatan vatandaşı ormancılar kurtardı.
Mudurnu ilçesi Ormanpınar köyü mevkiinde ormanlık alanda hareketsiz halde yerde yatan çobanlık yapan vatandaş, oradan geçen koruma kontrol faaliyeti yürüten Mudurnu Orman İşletme Müdürlüğü Gökmentepe Orman İşletme Şefliği toplu koruma ekibi tarafından fark edildi. Kalp rahatsızlığı geçiren yaralı vatandaşa ilk müdahaleyi toplu koruma ekibindeki ormancılar yaptı.
Hızlı bir şekilde 112 Acil Çağrı Merkezi’nden sağlık ekiplerini arayan ormancılar, yaralı vatandaşı ambulansın ulaşabildiği noktaya kadar taşıyarak sağlık ekibine teslim etti. Yaralı vatandaş önce Mudurnu Devlet Hastanesine, oradan da tetkikleri yapılmak üzere Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede kontrol altına alınan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.


263
Ormanda rahatsızlanan vatandaşı ormancılar kurtardı
24
Metrelerce araç kuyruğu oluştu
Zonguldak’ta yaşanan trafik çilesi vatandaşın tepkisine neden oldu.
Zonguldak’ta trafik çilesi artarak devam ediyor. Sabah saatlerinde Soğuksu semtinde yoğun araç trafiği yaşandı. Soğuksu semtinden başlayan yoğun trafik Gazipaşa Caddesi’ne kadar devam etti. Dakikalarca trafikte kalan sürücüler kornalarına basarak bu duruma tepki gösterdi.
Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar, “Saatlerdir buradayız. Bu sorun ne zaman çözülecek. İşe okula geç kalıyoruz. Lütfen artık bu sorunu çözün” dediler.

