Reklam
Reklam
ormanda kuflenmis ve patlamamis halde havan topu mermisi bulundu
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Ekim, 2024 00:07 tarihinde yayınlandı
0

Ormanda küflenmiş ve patlamamış halde havan topu mermisi bulundu

Bolu’da ormanlık alan içerisinde mantar toplarken bir vatandaş, küflenmiş ve patlamamış halde havan topu mermisi buldu. Jandarma tarafından mermi, kontrollü olarak imha edildi.

Bolu’da Hamzabey köyü sınırlarında bir vatandaş mantar toplamaya gitti. Ormanlık alanda mantar arayan vatandaş, küflenmiş ve patlamamış halde havan topu mermisi buldu. Merminin fotoğraflarını çeken vatandaş, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine jandarma ekipleri bölgeye intikal etti. Patlamamış halde ormanda duran mermiyi kontrollü bir şekilde alan ekipler, mermiyi imha etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta 216 personel kelkit cayinda kayip genclerin izini suruyor fpO2Zyxe
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta 216 personel Kelkit Çayı’nda kayıp gençlerin izini sürüyor

Tokat’ın Erbaa ilçesinde Kelkit Çayı’na düşerek kaybolan 2 genci bulmak için 216 personel, 6 dron, 8 bot ve 41 araçla sürdürülen arama çalışmaları beşinci gününde de aralıksız devam ediyor.

Erbaa ilçesinde 28 Mayıs’ta Kelkit Çayı’na düşerek kaybolan İlker P. (22) ile Oğuz K.’yi (26) arama çalışmaları beşinci gününde de aralıksız devam ediyor. Erbaa Kaymakamlığı koordinesinde sürdürülen çalışmalarda, saat 08.00 itibarıyla Karanlıkdere mevkiindeki Sanko Barajı’ndan su akışı kesilerek Kelkit Çayı’ndaki su seviyesinin düşürülmesi sağlandı. Su seviyesinin azalmasının ardından ekipler, çay yatağında daha kapsamlı arama yapabilmek için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Arama faaliyetleri kapsamında Kelkit Çayı ve çevresi 8 ayrı bölgeye ayrılırken, ekipler farklı noktalarda eş zamanlı olarak tarama ve kurtarma çalışmaları yürütüyor. Çalışmalara AFAD koordinasyonunda toplam 216 personel, 41 araç, 6 dron ve 8 bot katılıyor. Jandarma Arama Kurtarma (JAK), emniyet birimleri, sağlık ekipleri, Erbaa Belediyesi, Kızılay ile Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü personeli de çalışmalara eşlik ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin