Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Şubat, 2025 19:07 tarihinde yayınlandı
0

Ormancılar Hasta Kadının Yardımına Koştu!

Karabük’te yoğun kar yağışı nedeniyle hastaneye ve ambulansa ulaşmayan hastaların imdadına Özel İdare ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri yetişti.

Karabük’ün Yenice ilçesinde iki gündür etkili olan yoğun kar yağışı sonrası bazı köy yolları ulaşıma kapandı. Köy yollarının ulaşıma kapanması sonrası hasta olan vatandaşların ambulansa ve hastanelere ulaşmasına Orman İşletme Müdürlüğü ve İl Özel İdare ekipleri yardım etti. Özel İdare ekipleri köy yollarının açılması için çalışmalarını aralıksız sürdürürken, Yeni ilçesine bağlı Cihanbey köyü Belen Mahallesi’nde rahatsızlanan bir kişi ekipler tarafından Şirinköy merkezde bulunan ambulansa yetiştirildi.

Ekipler ayrıca Ibrıcak köyü Ayanlar Mahallesi’nde rahatsızlanan bir kişiyi de Yenice Devlet Hastanesine yetiştirdi. İl Özel İdare ekipleri, Eflani ilçesi Seferler köyünde yolda kalan vatandaşları ekip aracına alarak köylerine ulaştırdı.

Yenice Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri de Yamaç köyünde rahatsızlanan Durmuş Kocabaş’ı ekip aracıyla Yenice Devlet Hastanesine götürdü.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kelkit cayinin debisi yukseldi kopru ulasima kapatildi 8zCaasa1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Kelkit Çayı’nın debisi yükseldi, köprü ulaşıma kapatıldı

Kılıçkaya Barajı’nda kapakların açılmasıyla Kelkit Çayı’nın debisi yükselirken, Yeşilçam Köprüsü güvenlik gerekçesiyle ulaşıma kapatıldı.

Bölgede etkili olan yağışların ardından Sivas sınırlarındaki Kılıçkaya Barajı’nda su seviyesi yüzde 100’ün üzerine çıktı. Suyun tahliyesi için baraj kapaklarının açılmasıyla birlikte Kelkit Çayı’nın debisi yükseldi. Tokat’ın Niksar ilçesi Yazıcık beldesine ulaşımı sağlayan Yeşilçam Köprüsü’nde güvenlik gerekçesiyle önlemler artırıldı. Jandarma ekipleri, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için köprü girişine şerit çekerek, yolu araç ve yaya trafiğine kapattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin