Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Şubat, 2025 19:07 tarihinde yayınlandı
0

Ormancılar Hasta Kadının Yardımına Koştu!

Karabük’te yoğun kar yağışı nedeniyle hastaneye ve ambulansa ulaşmayan hastaların imdadına Özel İdare ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri yetişti.

Karabük’ün Yenice ilçesinde iki gündür etkili olan yoğun kar yağışı sonrası bazı köy yolları ulaşıma kapandı. Köy yollarının ulaşıma kapanması sonrası hasta olan vatandaşların ambulansa ve hastanelere ulaşmasına Orman İşletme Müdürlüğü ve İl Özel İdare ekipleri yardım etti. Özel İdare ekipleri köy yollarının açılması için çalışmalarını aralıksız sürdürürken, Yeni ilçesine bağlı Cihanbey köyü Belen Mahallesi’nde rahatsızlanan bir kişi ekipler tarafından Şirinköy merkezde bulunan ambulansa yetiştirildi.

Ekipler ayrıca Ibrıcak köyü Ayanlar Mahallesi’nde rahatsızlanan bir kişiyi de Yenice Devlet Hastanesine yetiştirdi. İl Özel İdare ekipleri, Eflani ilçesi Seferler köyünde yolda kalan vatandaşları ekip aracına alarak köylerine ulaştırdı.

Yenice Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri de Yamaç köyünde rahatsızlanan Durmuş Kocabaş’ı ekip aracıyla Yenice Devlet Hastanesine götürdü.

Bizi sosyal medyadan takip edin
saatlerce pesinden kostular kurbanlik dana ilceyi birbirine katti uxhQ8uC7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Saatlerce peşinden koştular: Kurbanlık dana ilçeyi birbirine kattı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde kurban pazarından kaçan dana, saatler süren kovalamacanın ardından veteriner hekimin sakinleştirici iğnesiyle yakalandı.

İnebolu ilçesi İkiçay mevkiinde kurulan kurban pazarında bulunan bir dana, sahibinin elinden kaçarak pazardan uzaklaştı. Şehit Rahmi Yılmazer Caddesi üzerinden ilçe merkezine doğru koşan kurbanlık dana, sürücülere ve vatandaşlara zor anlar yaşattı. Cadde üzerinde kendisini yakalamaya çalışan vatandaşlara da saldıran dana, ilçede hareketliliğe neden oldu. Otobüs Terminali’ne kadar kaçan hayvan, burada ekipler tarafından kontrol altına alınmaya çalışıldı. Kurbanlık dana, veteriner hekimin yaptığı sakinleştirici iğnenin ardından etkisiz hale getirildi. Ekiplerin ve vatandaşların yardımıyla yeniden kurban pazarına getirilen dana, sahibine teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin