Bolu’nun Mudurnu ilçesinde çıkan orman yangını 6 saatte denetim altına alındı.
Edinilen bilgiye nazaran, saat 14.30’da Mudurnu ilçesine bağlı Dolayüz köyü mevkiinde ormanlık alanda şimdi bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Sıcak havanın tesiriyle geniş bir alana yayılan yangına gruplar müdahale için seferber oldu. Bölgeye 2 helikopter ve çok sayıda yangın söndürme takımı sevk edildi.
Akşam saatlerinde bölgeye destek için 2 adet gece görüşlü yangın söndürme helikopteri sevk edildi. Yangın saat 20.30 sıralarında denetim altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.


0
Orman yangını denetim altına alındı
0
0
Samsun’da kaçak tütün mamülleri operasyonu
Samsun’un Atakum ve İlkadım ilçelerinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda binlerce doldurulmuş makaron sigara ile gümrük kaçağı sigara ele geçirildi, 3 şüpheli yakalandı.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, KOM Başkanlığı koordinesinde elektronik sigara, tütün mamulleri ve makaron kaçakçılığına yönelik ülke genelinde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyon kapsamında çalışma yürütüldü.
Atakum ve İlkadım ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda 26 bin 200 adet doldurulmuş makaron sigara ile 925 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
Operasyon kapsamında yakalanan 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

