blank
Ramazan Öztürk tarafından
10 Haziran, 2024 12:12 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Orman Personeline Başarı ve Teşekkür Belgesi Verildi

Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı tarafından Orman İşletme Personellerine 2023 yılında yaptıkları çalışmalar neticesinde başarı ve teşekkür belgesi verildi.

Başarı ve Teşekkür Belgesi takdim töreninde konuşma yapan Orman Bölge Müdürü  Faruk Bayraktaroğlu "185 yıllık köklü bir kuruluş olan orman teşkilatımız Tarım ve Orman Bakanlığımız ile Orman Genel Müdürlüğümüzün Türkiye Yüzyılı vizyonuna uygun olarak köklerinden gelen güç ile programlarını gerçekleştirmekte ve her ne koşulda olursa olsun milletimizin emrindedir" dedi. blank Safranbolu Kaymakamı  Şaban Arda Yazıcı ise yaptığı konuşmada, "Başarı ve teşekkür belgesi verilmez, alınır sizler yaptıklarınızla bu belgeleri almayı hak ettiniz" dedi. Törene Safranbolu Kaymakamı  Şaban Arda Yazıcı, Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, Bölge Müdür Yardımcısı  Necmettin Aşçi, Safranbolu, Karabük, Eskipazar, Eflani ve Ovacık Orman İşletme Müdürleri, Emekli Şube Müdürlerinden Mehmet Çağatay, Safranbolu İşletme Müdürlüğü  personeli katıldı.    
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Temmuz, 2025 04:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Denize giren aynı aileden 2’si çocuk 3 kişi boğulma tehlikesi geçirerek hastaneye kaldırıldı

Samsun’da serinlemek için denize giren 2’si çocuk 3 kişi boğulma tehlikesi geçirdi. Hastaneye kaldırılan aileden duran kalbi çalıştırılan baba ile 3 yaşındaki oğlunun durumunun kritik olduğu bildirildi.
Olay, Atakum ilçesi Taflan Yalı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Canik ilçesinde ikamet eden Karakoç ailesi hafta sonu plaja gitti. Denize giren Kahraman Karakoç (25), 3 yaşındaki oğlu Alparslan Karakoç ve 16 yaşındaki kardeşi Rüstem Ali Karakoç boğulma tehlikesi geçirdi. Rüstem Ali Karakoç cankurtaranların müdahalesiyle sudan çıkartılırken, Kahraman Karakoç ve oğlu Alparslan Karakoç suda kayboldu. Takımlar tarafından denizden çıkartılan baba-oğul ile kardeş, ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Kahraman Karakoç’un duran kalbi ambulansta çalıştırılırken, oğlu ile birlikte sıhhat durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin