Reklam
Reklam
ORRR jpg
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
30 Mayıs, 2024 13:31 tarihinde yayınlandı
0

Orman Köylülerine Traktörleri Teslim Edildi

Ovacık Orman İşletme Müdürlüğünde 2024 yılı ORKÖY Destekleri Üretim Mekanizasyonu Projeleri kapsamında, orman köylerinde ikamet eden 3 kişiye traktörleri ve anahtarları teslim edildi.

Ovacık Orman İşletme Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen programda konuşan Ovacık Orman İşletme Müdürü Altun Aktaş, köylerin  refah düzeyini yükseltecek bu projenin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

İşletme Müdürü Altun  Aktaş, “Ovacık Orman İşletme  Müdürlüğü olarak 2024 yılında orman köylülerine 3 adet traktör tahsisi yapıldı. 420 bin TL hibe olmak üzere  2 milyon 100 bin TL kredi kullandırıldı. Devletimizin imkanları doğrultusunda her zaman orman köylülerinin yanında olduk ve orman köylümüzü desteklemeye  devam edeceğiz” dedi.

Müdür Altun daha sonra hak sahibi üç kişiye traktörlerini ve anahtarlarını teslim etti. Düzenlenen Anahtar teslim Törenine; hak sahiplerinin yanı sıra Orman İşletme personeli katıldı.

Orman Koylulerine Traktorleri Teslim Edildi2

Bizi sosyal medyadan takip edin
yks adaylari resmi tatilde kutuphane magduriyeti yasadi YkWhSLdB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

YKS adayları resmi tatilde kütüphane mağduriyeti yaşadı

Rize’de 19 Mayıs resmi tatilinde İl Halk Kütüphanesi’nin kapalı olması nedeniyle ders çalışacak sessiz ortam bulamayan YKS adayları, yöneldikleri Gençlik Merkezi kütüphanesinde de yoğunluk nedeniyle yer bulamayınca mağduriyet yaşadı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) kısa süre kala sessiz ortamda ders çalışmak isteyen öğrenciler, resmi tatilde kapalı olan kütüphaneler nedeniyle mağduriyet yaşadı.

Sınava hazırlık sürecinde özellikle sessiz ve düzenli çalışma ortamlarını tercih eden öğrenciler, sabah saatlerinde Rize İl Halk Kütüphanesi’ne geldi. Ancak resmi tatil nedeniyle kütüphanenin hizmet vermediğini gören öğrenciler alternatif alanlara yöneldi.

Bazı öğrenciler çözümü Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi’nde bulunan kütüphaneye gitmekte buldu. Bu kez de yoğunluk nedeniyle oturacak yer bulmakta zorlanan öğrenciler, çalışmalarını binada boş buldukları masa ve alanlarda sürdürmek zorunda kaldı.

İl Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için sürekli geldiği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait kütüphanede çalışmak için yer bulamadığını belirten Veysel Baki Biçer, “Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için bugün burası çok yoğun. Erken geldim, yani saat 10.00-11.00 gibi geldim. Geldiğim andan itibaren kütüphanede her yer dolu. Oturacak yer bulamadım, bu yüzden geri döneceğim” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin