Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Temmuz, 2022 13:06 tarihinde yayınlandı
0

Orman Bölge Müdüründen Yangın Ekiplerine Ziyaret

 

Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, orman yangın ilk müdahale ekipleri ( YİME)  ve yangın gözetleme kulelerinde (YGK) görev yapan Orman Kahramanlarını ziyaret ederek talep ve isteklerini  dinledi.

Karabük, Bartın, Ulus, Safranbolu,  Eskipazar, Devrek, Dirgine, Yenice İşletme Müdürlüklerinde yer alan Dinlence, Havala, Çaltepe, Göktepe ve Erentepe Yangın Gözetleme kulelerinde ve Bartın, Ovacuma, Ulus, Cildikısık, Devrek, Dirgine, ve Eskipazar Yangın İlk Müdahale Ekiplerini ziyaret eden Bölge Müdürü  Bayraktaroğlu “Biz bir bütünüz ve her birimiz bir bütünün parçalarıyız. Ekip olarak her türlü afetin üstesinden gelecek güç ve kabiliyeti sahibiz. Geçen yıl yangın bu yıl ise sel afetinde bunu gördük. ekip ruhu ile başaramayacağımız iş yoktur. Sizlere yapmayacağınız hiç bir işi istemiyoruz. Allah hepinize hepimize kolaylık versin.

7/24 fedakarca görev yapan kıymetli mesai arkadaşlarım orman kahramanları, insan hayatı için vazgeçilmez olan oksijeni ormanlar üretiyor bizde ormanların sürekliliğini sağlamak için çalışıyoruz. Bu bağlamda çok kutsal bir görevimiz var. Görevden değil gönülden çalışan insanlarız. Biz bir aileyiz ve bu ailenin bir ferdi olmaktan mutluyum, gururluyum onurluyum

Ormanlarımızı koruma görevi bizlere verildi. Ormanı ayakta tutmak, geleceğimizi hayatta tutmaktır” dedi. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
orman yolunda camura saplanan aracin yardimina ekipler yetisti clTyGKBV
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Orman yolunda çamura saplanan aracın yardımına ekipler yetişti

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde orman yolunda çamura saplanarak mahsur kalan ailenin aracı, Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, bayram ziyareti amacıyla aileleriyle birlikte bölgeye gelen vatandaşların aracı, yağışların etkisiyle çamurlaşan orman yolunda ilerleyemeyerek mahsur kaldı.

İhbar üzerine harekete geçen Eskipazar Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, kısa sürede olay yerine ulaştı. Ekiplerin yürüttüğü çalışma sonucu araç bulunduğu yerden çıkarıldı.

Herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı olayda, araçta bulunan aile güvenli şekilde yoluna devam etti.

Bölge müdürlüğünden yapılan açıklamada, vatandaşların özellikle yağış sonrası orman yollarında dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunuldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin