Orman Bölge Müdüründen Yangın Ekiplerine Ziyaret - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:21
Güneş 06:47
Öğle 13:02
İkindi 16:26
Akşam 19:08
Yatsı 20:28
İmsaka kalan --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Temmuz, 2022 13:06 tarihinde yayınlandı
0
0

Orman Bölge Müdüründen Yangın Ekiplerine Ziyaret

 

Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, orman yangın ilk müdahale ekipleri ( YİME)  ve yangın gözetleme kulelerinde (YGK) görev yapan Orman Kahramanlarını ziyaret ederek talep ve isteklerini  dinledi.

Karabük, Bartın, Ulus, Safranbolu,  Eskipazar, Devrek, Dirgine, Yenice İşletme Müdürlüklerinde yer alan Dinlence, Havala, Çaltepe, Göktepe ve Erentepe Yangın Gözetleme kulelerinde ve Bartın, Ovacuma, Ulus, Cildikısık, Devrek, Dirgine, ve Eskipazar Yangın İlk Müdahale Ekiplerini ziyaret eden Bölge Müdürü  Bayraktaroğlu “Biz bir bütünüz ve her birimiz bir bütünün parçalarıyız. Ekip olarak her türlü afetin üstesinden gelecek güç ve kabiliyeti sahibiz. Geçen yıl yangın bu yıl ise sel afetinde bunu gördük. ekip ruhu ile başaramayacağımız iş yoktur. Sizlere yapmayacağınız hiç bir işi istemiyoruz. Allah hepinize hepimize kolaylık versin.

7/24 fedakarca görev yapan kıymetli mesai arkadaşlarım orman kahramanları, insan hayatı için vazgeçilmez olan oksijeni ormanlar üretiyor bizde ormanların sürekliliğini sağlamak için çalışıyoruz. Bu bağlamda çok kutsal bir görevimiz var. Görevden değil gönülden çalışan insanlarız. Biz bir aileyiz ve bu ailenin bir ferdi olmaktan mutluyum, gururluyum onurluyum

Ormanlarımızı koruma görevi bizlere verildi. Ormanı ayakta tutmak, geleceğimizi hayatta tutmaktır” dedi. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
ayni yolda 4 saat icerisinde 3 ayri kaza 5 yarali YZPPYV2D
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mart, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Aynı yolda 4 saat içerisinde 3 ayrı kaza: 5 yaralı

Bartın’da aynı yolda 4 saat içerisinde 3 ayrı kaza meydana geldi. Kazalarda 5 kişi yaralandı.

Tuna Mahallesi 216. Cadde üzerinde saat 13.00 ile 17.00 arasında 3 ayrı kaza meydana geldi. İlk kazada, ıslak zeminde yoldan çıkan bir otomobil, yol kenarındaki demir bariyerlere çarparak yaklaşık 10 metre aşağı düştü. Ters dönen araçta bulunan 2 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine yaklaşık 250 metre uzaklıkta meydana gelen ayrı bir kazada motosiklet yoldan çıkarak devrildi. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Saat 17.00 sıralarında meydana gelen üçüncü kazada ise kontrolden çıkan otomobil, önce refüjdeki trafik levhalarına ardından ise aydınlatma direğine çarparak durabildi. Kazada yaralanan 2 kişi Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bayramın ilk gününde 4 saat içerisinde meydana gelen 3 kazada yaralanan 5 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, yaralı yakınları ise yağış nedeniyle sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin