blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Şubat, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Ordu’nun yüksek kesimlerinde kar kalınlığı 60 santimetreye ulaştı

Ordu’nun yüksek rakımlı bölgelerinde ağır kar yağışı tesirli olurken, kimi ilçelerdeki kar kalınlığı 60 santimetreye ulaştı. Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalar ile 285 hastaya ve 62 cenazeye müdahale edildi.
Büyükşehir Belediyesi kar yağışının tesirli olduğu Ordu’da seferberlik başlattı. Meteorolojinin ikazlarını dikkate alarak ulaşımda yaşanması beklenen aksiliklere karşı teyakkuzda bekleyen gruplar, 19 ilçede 324 araç ve iş makinesi 615 çalışanla karla çaba çalışması gerçekleştiriyor.
Yağışların tesirli olduğu yüksek rakımlı ilçelerde kar kalınlığı 60 santimetreye ulaşırken, ortalama kar kalınlığı 41 santimetreye ulaştı, takımlar tarafından toplamda 10 bin 668 kilometre yol ulaşıma açıldı.
Önceliği hasta ve cenaze hizmetlerine veren Ordu Büyükşehir Belediyesi grupları, 285 hasta ve 62 cenazeye müdahale etti.
Ekipler, vatandaşları kar lastiği ve zincir olmayan araçlarla trafiğe çıkmaması konusunda uyarırken, vatandaşların karla uğraş talepleri için davet merkezlerinden ulaşabileceklerini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2026 04:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da gasp ettikleri telefonla dudak dolgusu yaptıran 2 kadın yakalandı

Samsun’un Atakum ilçesinde 17 yaşındaki bir kızın cep telefonunu gasp ettikleri iddia edilen 2 kadın şüpheli, polis ekiplerince yakalandı. Şüphelilerin gasp ettikleri telefonu satarak bir güzellik merkezinde dudak dolgusu yaptırdıkları ortaya çıktı.
Olay, Atakum ilçesi Körfez Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Y.E. (17) isimli mağdur, E.Y. (26) ve R.Ş.A. (25) tarafından bir eve götürüldü. Burada darp edilen genç kızın iPhone marka cep telefonu gasp edildi. Şüphelilerin, gasp ettikleri telefonu yaklaşık 20 bin liraya sattıkları ve elde ettikleri parayla bir güzellik merkezinde dudak dolgusu yaptırdıkları belirlendi.
Atakum Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince yürütülen çalışma kapsamında E.Y. ve R.Ş.A. gözaltına alınarak emniyete götürüldü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden R.Ş.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. E.Y. hakkında ise elektronik kelepçe takılarak ev hapsi kararı verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin