blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Şubat, 2025 12:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ordu’dan kartpostallık kar manzaraları

Ordu’da bir müddettir tesirli olan kar yağışı sonrası, güneşin yüzünü göstermesiyle ortaya kartpostallık imajlar çıktı, kıyıda insan kalabalığı oluştu.
İlde orta ve yüksek kesitlerde günlerdir tesirli olan kar yağışı, 4 gündür kıyı kısımlarını de tesiri altına aldı. Aralıklarla devam eden kar yağışı sonrası vilayet genelinde okullar tatil edildi, kimi vakit yağışlar hayatı olumsuz etkiledi.
Bir müddettir tesirli olan kar yağışının akabinde güneşin yüzünü göstermesi ile birlikte beşerler kıyıya yürüyüşe çıktı. Deniz kenarında yürüyüş yapıp, Ordu’nun kartpostallık kar görüntülerini fotoğraflayan beşerler uzun yıllar sonra birinci kere bu kadar fazla kar yağdığını söylediler. Güneşin tesirli olması ile birlikte ise ortaya kartpostallık manzaralar çıktı.

"Muhteşem manzara"
Altınordu kıyısında kar görüntüleri fotoğraflayan amatör fotoğrafçı Gülbahar Karahasan, "Muhteşem bir hava var. Boztepe’ye çıktım, bütün Ordu’yu dolaştım, uzun müddettir birinci defa bu kadar fazla kar görüyoruz. Görüntü harika, beşerler karı özlemiş, çocuğunu alan kıyıya gelmiş. Çok güzel" dedi.

"Ordu’da bu biçimde kar görmek çok hoş bir duygu"
3 yıl evvel İstanbul’dan Ordu’ya taşınan Fazilet Karabulut, birinci defa Ordu’da bu halde kar gördüğünü söyledi. Kar ile birlikte Ordu görüntüsünün çok hoş olduğunu söz eden Karabulut, "Çok hoş bir his. Kent esasen çok güzel" diye konuştu.

"İnsanlar kar ile eğlenebiliyor"
Ahmet Duman ise uzun yıllar sonra birinci defa bu kadar tesirli bir kar yağışının tesirli olduğunu belirterek, "Çok hoş kar yağdı, kent beyaza büründü. Olağanüstü bir imaj var. Kar bütün kötülükleri kapadı. Çocuklar ve aileleri herkes kıyıda. Beşerler eğlenebildikleri geniş alanlar bulup kar ile oyunlar oynuyorlar" tabirlerine yer verdi.
Öte yandan, vilayet genelinde kar yağışının pazartesi gününe kadar aralıklarla devam edeceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2025 20:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bartın’da şiddetli fırtınada ağaçlar devrildi

Bartın’da tesirli olan fırtınada kentin farklı bölgelerinde çok sayıda ağaç devrildi.
Bartın’da akşam saat 19.00 sıralarında başlayan fırtına vakit zaman şiddetini arttırırken, Bartın-Zonguldak ve Bartın-Karabük karayollarında devrilen ağaçlar ulaşımı aksattı. Ulaşıma kapanan yollar, ağaçların kaldırılmasının akabinde yine trafiğe açıldı. Kentin farklı bölgelerinde de devrilen ağaçlar, mahalle yollarının kısa müddetliğine kapanmasına neden oldu. Kentte park halindeki bir araba, üzerine devrilen ağaç nedeniyle hasar gördü.
Devrilen ağaçlar nedeniyle polis, Karayolları ve belediye grupları alarma geçti. Gelen ihbarlar üzerine ağaç devrilmesi olaylarına müdahale eden gruplar, kısa müddette ağaçları yollardan kaldırdı. Fırtına devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin