Reklam
Reklam
orduda zincirleme trafik kazasi 6 yarali L1VlVWCU
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Aralık, 2024 20:30 tarihinde yayınlandı
0

Ordu’da zincirleme trafik kazası: 6 yaralı

Ordu’nun 3 aracın çarpışması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Kaza, Gülyalı ilçesi Ordu-Giresun karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Yasin Ö.’nün kullandığı 70 ABR 337 plakalı bisküvi yüklü kamyon, kırmızı ışıkta bekleyen Ahmet D. idaresindeki 61 FR 671 plakalı Honda CR-V marka cipe çarptı. Kazanın tesiriyle cip, kırmızı ışıkta bekleyen İsmail G.’nin kullandığı DO 719 BE plakalı Volkswagen Touran arabaya çarptı.

Lüks cip kağıt üzere ezildi

Kazanın tesiriyle Honda CR-V marka cip, 2 aracın ortasında sıkışarak kağıt üzere ezildi, ulaşım ise denetimli olarak sağlandı. Kazanın tesiriyle cipin şoförü ve araçta yolcu olarak bulunan Yılmaz D. Dursun Ali D. ve Celal D. yaralandı. Kazada, yabancı plakalı arabanın şoförü ile birebir araçta yolcu olarak bulunan Hanım G. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sıhhat grubunun yanı sıra itfaiye ve polis takımları de sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki birinci müdahalelerinin akabinde Ordu’daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Araçların alımlı yardımıyla kaldırılmasının akabinde yol tekrar ulaşıma açıldı.

Polis takımları kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sw 2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
09 Haziran, 2026 13:01 tarihinde yayınlandı
0

KTSO’da mesleki ve teknik eğitimin önemi anlatılacak

Karabük İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile Karabük Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğinde, mesleki ve teknik eğitimin üretim, istihdam ve şehir kalkınmasına katkılarının ele alınacağı önemli bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecek.

“Türkiye Yüzyılında Mesleki ve Teknik Eğitimin Önemi” başlıklı toplantı, 10 Haziran 2026 Çarşamba günü saat 14.00’te Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda yapılacak.

Programda, mesleki eğitimin sanayi ile entegrasyonu, nitelikli iş gücü ihtiyacı ve bölgesel kalkınmaya etkileri gibi konuların kapsamlı şekilde ele alınacağı ifade edildi.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Çapraz ise yaptığı davet açıklamasında, nitelikli ve kalifiyeli eleman ihtiyacının ülke için kritik bir konu olduğuna dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

“Tüm STK başkanlarımızı, sanayicilerimizi, müdürlerimizi, teknik ekiplerimizi, mühendislerimizi ve teknisyenlerimizi bu toplantıya davet ediyoruz. Nitelikli eleman konusu ülkemizin en önemli meselelerinden biridir. Her katkı çok değerlidir. Yapılacak her fikir paylaşımı büyük önem taşımaktadır.”

Bizi sosyal medyadan takip edin