Reklam
Reklam
orduda sonbaharda renk cumbusu fSP22bNM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Kasım, 2024 12:15 tarihinde yayınlandı
0

Ordu’da sonbaharda renk cümbüşü

Ordu’da sonbaharın gelmesiyle birlikte yaylalar, ormanları ve sahiller eşsiz manzara ile hayran bırakıyor.

Yeşilin her tonunu barındıran Karadeniz ormanları, sonbaharın gelişiyle yaprakları sararan ağaçlarla ayrı bir güzelliğe büründü. Ordu’da sonbaharın gelmesiyle birlikte sahiller, yaylalar ve ormanlar büyüleyici manzaralara ev sahipliği yapıyor. Sararan yaprakların altın sarısı ve kırmızı tonlarıyla doğa, adeta bir tabloyu andırıyor. Sahil bölgelerinde ise yürüyüş yapanlar doğanın eşsiz tadını çıkarıyor.

Ordu’nun yüksek kesimli yaylalarında da sonbahar mevsimiyle rengini yeşilden sarıya çeviren ağaçlar, adeta görsel bir şölen oluşturuyor. Özellikle Akkuş ormanları sonbaharın tüm renkleriyle gözleri kamaştırıyor. Hayranlık uyandıran eşsiz manzarayı görmek isteyenler, hem piknik yapıp keyif sürerken, eşsiz manzara eşliğinde hatıra fotoğrafı çektiriyor. Adeta kartpostallık görüntülerin oluştuğu Karadeniz ormanlarını her mevsim gezenler, farklı güzellikler keşfetmenin de keyfini yaşıyorlar.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda su birikintisine kapilan otomobil takla atti sAMGzfpm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da su birikintisine kapılan otomobil takla attı

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde sağanak yağış sonrası yolda oluşan su birikintisine kapılan otomobil takla attı. Kazada yaralanan olmadı.

Kaza, Kastamonu-Sinop kara yolu üzerinde Hanönü-Taşköprü kara yolunun ikinci kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsü öğrenilemeyen 34 HP 1783 plakalı otomobil, sağanak yağış sonrası yolda oluşan su birikintisine kapılması sonrası sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle takla attı. Şarampolde takla atan otomobil bariyerlere çarparak durabildi. Kazada yaralanan olmadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin