Ordu’da sonbaharın gelmesiyle birlikte yaylalar, ormanları ve sahiller eşsiz manzara ile hayran bırakıyor.
Yeşilin her tonunu barındıran Karadeniz ormanları, sonbaharın gelişiyle yaprakları sararan ağaçlarla ayrı bir güzelliğe büründü. Ordu’da sonbaharın gelmesiyle birlikte sahiller, yaylalar ve ormanlar büyüleyici manzaralara ev sahipliği yapıyor. Sararan yaprakların altın sarısı ve kırmızı tonlarıyla doğa, adeta bir tabloyu andırıyor. Sahil bölgelerinde ise yürüyüş yapanlar doğanın eşsiz tadını çıkarıyor.
Ordu’nun yüksek kesimli yaylalarında da sonbahar mevsimiyle rengini yeşilden sarıya çeviren ağaçlar, adeta görsel bir şölen oluşturuyor. Özellikle Akkuş ormanları sonbaharın tüm renkleriyle gözleri kamaştırıyor. Hayranlık uyandıran eşsiz manzarayı görmek isteyenler, hem piknik yapıp keyif sürerken, eşsiz manzara eşliğinde hatıra fotoğrafı çektiriyor. Adeta kartpostallık görüntülerin oluştuğu Karadeniz ormanlarını her mevsim gezenler, farklı güzellikler keşfetmenin de keyfini yaşıyorlar.


Ordu’da sonbaharda renk cümbüşü
Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı
Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.
Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

