Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Ağustos, 2024 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ordu’da sağanak hayatı olumsuz etkiledi: Yol ulaşıma kapandı

Ordu’da öğle saatlerinde başlayan ve etkisini sürdüren sağanak, sürücülere ve vatandaşlara zor anlar yaşattı, su birikintisinin olduğu yol geçici olarak ulaşıma kapandı.
Altınordu ilçesinde sabah saatlerinde başlayan ve öğle saatlerinde etkisini arttıran sağanak, trafikteki sürücülere ve sokaktaki vatandaşlara zor anlar yaşattı. Kısa sürede etkili olan yağışta bazı sokaklar suyla kaplanırken, sürücüler ve vatandaşlar geçmekte güçlük çekti.

Yol geçici olarak ulaşıma kapatıldı
Şirinevler Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi, sağanak nedeniyle oluşan su birikintisi nedeniyle ulaşıma kapatıldı. Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü ekiplerinin iş makinesi desteğiyle bölgede yaptığı çalışmaların ardından yol yaklaşık 20 dakika sonra yeniden ulaşıma açıldı. Bu esnada polis ekipleri, yolu kullanmak isteyen sürücüleri farklı güzergahlara yönlendirdi. Vatandaşlar da ekiplerin çalışmalarına yardımcı oldu.
Vatandaşlar, birden etkili olan sağanak sonrası yolda su birikintisinin olduğunu, yağışın devam etmesiyle birlikte yolun tamamen ulaşıma kapatıldığını söylediler.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarıda bulunmuştu
Öte yandan, Meteoroloji Genel Müdürlüğünden sabah saatlerinde yapılan uyarıda, 11 Ağustos öğle saatlerinden itibaren etkili olacak yağışların, aynı günün akşam saatlerine kadar süreceği bildirilmişti. Aşırı yağışlara karşı dikkatli olunması gerektiğine dikkat çekilen uyarıda, sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğine dikkat çekilmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çorum’da yaşlı kadın evinde ölü bulundu

Çorum’un Alaca ilçesinde yakınlarının haber alamadığı yaşlı bayan, yalnız yaşadığı konutunda meyyit bulundu.
Olay, Alaca ilçesi Günhan Mahallesi Sakarya Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, 80 yaşındaki Makbule Susam’dan bir müddettir haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Davet Merkezine bildirdi. İhbar üzerine yaşlı bayanın adresine polis ve sıhhat takımları sevk edildi. Konuta giren takımlar, yaşlı bayanın hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemelerin akabinde Makbule Susam’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Alaca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Susam’ın kesin vefat sebebi yapılacak otopsi sonucunda belirlenecek.
Ekipler olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin