Ordu’da arabanın dere yatağına yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Kaza, Altınordu ilçesi Selimiye Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Irmak Çırpan’ın (21) kullandığı 52 AL 631 plakalı araba, Bülbül Deresi Caddesi’nde rampa çıktığı esnada geri kaymaya başladı. Yaklaşık 50 metre geri gelen araba, korkulukları yıkarak, Bülbül Deresi’nin yatağına yuvarlandı. Kazada şoför ve yanında bulunan kuzeni Damla Çırpan (20) yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine sıhhat, itfaiye ve polis takımları sevk edildi. İtfaiye takımlarının yürüttüğü çalışmaların akabinde yaralılar arabadan çıkartılarak sıhhat takımlarına teslim edildi. Yaralılar, olay yerindeki birinci müdahalelerinin akabinde ambulans ile Ordu üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Dere yatağına yuvarlanan araba ise olay yerine sevk edilen cazibeli vasıtası ile kaldırıldı.
Duydukları bir ses üzerine kaza olduğunu anladıklarını ve olay yerine giderek yaralılara yardım ettiklerini belirten mahalle sakini Sedat Kılıçkaya, “Sesi duyunca çöp konteynırı zannettik, sonrasında buraya geldik ve bir bayanın bağırdığını duyduk. Yardımcı olduk, kendisini teselli ettik. Geri geri kayıp araç dere yatağına düşmüş” dedi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Ordu’da otomobil dere yatağına yuvarlandı: 2 yaralı
Çorum’da bıçaklı kavga: 2 yaralı
Çorum’da iki genç, sokak ortasında tanımadıklarını iddia ettikleri kişi veya kişilerle yaşadıkları tartışma sonucu bıçaklanarak yaralandı.
Olay, Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 1. Cadde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, U.G. (17) ve B.Ç. (17) ile kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine U.G. ve B.Ç. bıçak darbesi alarak yaralandı. Daha sonra ise yaralı gençler olay yerinden ayrılarak yakınlarından yardım istedi. Araçla Kale Mahallesi Aydınlıkevler 6. Sokağa gelerek 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheli şahıs ya da şahısların kimliklerinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.

