Ordu’da otomobil dere yatağına yuvarlandı: 2 yaralı - Karabük Haber Postası
orduda otomobil dere yatagina yuvarlandi 2 yarali Vh84WkOO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mart, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Ordu’da otomobil dere yatağına yuvarlandı: 2 yaralı

Ordu’da arabanın dere yatağına yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kaza, Altınordu ilçesi Selimiye Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Irmak Çırpan’ın (21) kullandığı 52 AL 631 plakalı araba, Bülbül Deresi Caddesi’nde rampa çıktığı esnada geri kaymaya başladı. Yaklaşık 50 metre geri gelen araba, korkulukları yıkarak, Bülbül Deresi’nin yatağına yuvarlandı. Kazada şoför ve yanında bulunan kuzeni Damla Çırpan (20) yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sıhhat, itfaiye ve polis takımları sevk edildi. İtfaiye takımlarının yürüttüğü çalışmaların akabinde yaralılar arabadan çıkartılarak sıhhat takımlarına teslim edildi. Yaralılar, olay yerindeki birinci müdahalelerinin akabinde ambulans ile Ordu üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Dere yatağına yuvarlanan araba ise olay yerine sevk edilen cazibeli vasıtası ile kaldırıldı.

Duydukları bir ses üzerine kaza olduğunu anladıklarını ve olay yerine giderek yaralılara yardım ettiklerini belirten mahalle sakini Sedat Kılıçkaya, “Sesi duyunca çöp konteynırı zannettik, sonrasında buraya geldik ve bir bayanın bağırdığını duyduk. Yardımcı olduk, kendisini teselli ettik. Geri geri kayıp araç dere yatağına düşmüş” dedi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
akcakocada yagmura ve soguk havaya ragmen denize girdiler 1sccajq9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Akçakoca’da yağmura ve soğuk havaya rağmen denize girdiler

Düzce’nin Karadeniz’e açılan kapısı Akçakoca’da soğuk hava ve yağmura rağmen denize girenler cep telefonu kamerasına yansıdı.

Karadeniz’in önemli turizm merkezlerinden biri olan Akçakoca’da, soğuk hava ve aralıklarla etkili olan yağışa rağmen bazı vatandaşlar denize girerek sezonu erken başlattı. Olumsuz hava şartlarına aldırış etmeden kendilerini Karadeniz’in serin sularına bırakanların o anları, sahilde bulunan diğer kişiler tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin