Reklam
Reklam

Ordu’da ölü yunus balığı sahile vurdu

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Şubat, 2024 08:00 tarihinde yayınlandı
0

Ordu’nun Altınordu ilçesinde yaklaşık 1,5 metre uzunluğunda ölü yunus balığı sahile vurdu.

Altınordu ilçesi Akyazı sahilinde ölü yunus balığı kıyıya vurdu. Yaklaşık 1,5 metre uzunluğunda olduğu tahmin edilen yunus balığında yara izleri olduğu gözlendi. Durumun bildirilmesi üzerine Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri olay yerine gelerek, balığı sahilden kaldırdı. Vatandaşlar ise kıyıya vuran ölü yunus balığını cep telefonu kameralarıyla görüntüledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kuzyaka’da “Kartopu Yem Karpuzu” denemesi

tarimda yem karpuzu denemes 2
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
18 Haziran, 2026 11:29 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Safranbolu’nun Kuzyaka Köyü’nde açıkta sebze yetiştiriciliği yapan üreticileri ziyaret etti.

Ziyarete İl Müdürü Yasin Önder, Şube Müdürü Hüseyin Emre Erol ve teknik personel katıldı. Heyet, “Hasbahçem” işletmesinde üretim yapan Nihat Gökçe ve ailesiyle bir araya geldi.

Ziyaret kapsamında üreticiye bitkisel üretim ve bitki sağlığı konularında bilgilendirmelerde bulunuldu. Tarımsal verimliliğin artırılması ve sağlıklı üretim süreçleri üzerine değerlendirmeler yapıldı.

İLDE İLK KEZ DENENECEK ÜRÜN: “KARTOPU YEM KARPUZU”

Program kapsamında, Karabük’te ilk kez denenecek olan “Kartopu Yem Karpuzu” yetiştiriciliği için hazırlanan deneme parseli de incelendi.

Ekim öncesi yapılan kontrollerde alanın durumu değerlendirilerek üretim sürecine ilişkin teknik gözlemler paylaşıldı.

“BEREKETLİ SEZON” TEMENNİSİ

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, bölgedeki üreticilere başarılar dileyerek, tarımsal üretimde çeşitliliğin artırılmasının önemine dikkat çekti.

Müdürlükten yapılan değerlendirmede, tüm üreticilere bereketli ve verimli bir sezon temennisinde bulunuldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin