Ordu’da mercimek yüklü tır tünel içerisinde alevlere teslim oldu - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Ekim, 2023 20:12 tarihinde yayınlandı
0
0

Ordu’da mercimek yüklü tır tünel içerisinde alevlere teslim oldu

Ordu’da, Kazakistan’dan Mersin’e mercimek taşıyan tır seyir halindeyken alev alarak yandı.

Olay, Perşembe ilçesi Nefise Akçelik Tüneli içerisinde Samsun istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kazakistan’dan Mersin’e mercimek taşıyan Ahmet Düdükçü’nün kullandığı 34 DG 2376 plakalı tır, Nefise Akçelik Tüneli içerisinde alev aldı. Durumu fark eden sürücü yangına müdahale etmeye çalışarak, durumu itfaiyeye bildirdi. Kısa sürede büyüyen yangında tır tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangın esnasında Karadeniz Sahil Yolu geçici olarak ulaşıma kapatılarak, ulaşım farklı bir güzergahtan sağlandı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını söndürerek kontrol altına aldı.

Tırın çekici kısmı kullanılamaz hale gelirken, yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
f9a48c25 032a 430b a316 8b4e4214a875
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
01 Mayıs, 2026 14:09 tarihinde yayınlandı
0
0

KTSO’da inşaat sektörünün geleceği konuşuldu

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen (KTSO) 4. Meslek Grubu İstişare toplantısında sektörün güncel durumu ve geleceği konuşuldu. Toplantı KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Karadeniz ve Hakan Kafalı’nın katılımıyla KTSO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, meslek grubu toplantılarının üyeler arasında birlik, beraberlik ve iş birliğini güçlendirme açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Çebi, sektör temsilcilerinin sorun, talep ve çözüm önerilerinin doğrudan istişare edilmesinin hem sektörün gelişimine katkı sağladığını hem de ortak çalışma kültürünü güçlendirdiğini belirtti.

Toplantının ana gündemini inşaat sektöründeki güncel gelişmeler oluşturdu. Katılımcılar, uygulama süreçlerinde yaşanan operasyonel aksaklıklar, artan maliyet unsurları ve sektörel işleyişi etkileyen bazı düzenlemelerin sahaya yansımaları üzerine fikir alışverişinde bulundu. Üyeler tarafından iletilen talep, beklenti ve çözüm önerileri titizlikle not alınarak ilgili konular değerlendirildi.

Toplantının sonunda KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi ve Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, katılım sağlayan tüm meslek grubu üyelerine yapıcı katkılarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin