Ordu’da mercimek yüklü tır tünel içerisinde alevlere teslim oldu - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Ekim, 2023 20:12 tarihinde yayınlandı
0
0

Ordu’da mercimek yüklü tır tünel içerisinde alevlere teslim oldu

Ordu’da, Kazakistan’dan Mersin’e mercimek taşıyan tır seyir halindeyken alev alarak yandı.

Olay, Perşembe ilçesi Nefise Akçelik Tüneli içerisinde Samsun istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kazakistan’dan Mersin’e mercimek taşıyan Ahmet Düdükçü’nün kullandığı 34 DG 2376 plakalı tır, Nefise Akçelik Tüneli içerisinde alev aldı. Durumu fark eden sürücü yangına müdahale etmeye çalışarak, durumu itfaiyeye bildirdi. Kısa sürede büyüyen yangında tır tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangın esnasında Karadeniz Sahil Yolu geçici olarak ulaşıma kapatılarak, ulaşım farklı bir güzergahtan sağlandı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını söndürerek kontrol altına aldı.

Tırın çekici kısmı kullanılamaz hale gelirken, yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin