Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Şubat, 2024 14:01 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Ordu’da kamyonet takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

Ordu’nun Ünye ilçesinde kontrolden çıkan kamyonetin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Hayatını kaybeden sürücü, çektiği drift videoları ve yediği trafik cezaları ile gündeme gelmişti.

Kaza, ilçeye bağlı İnkur Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Metin Türk’ün (30) kullandığı 52 AK 090 plakalı kamyonet aks kesmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı, ardından yolun kenarındaki kaldırıma çarptı. Kaza nedeniyle sürücü ağır yaralanırken, sürücünün annesi Emine Türk (53) ile araçta bulunan Dursun C. (38) ile Ali C. (35) yaralandı. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulans ile Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan sürücü Metin Türk, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Öte yandan sürücü Metin Türk, daha önceden çektiği drift videoları ile gündeme gelmiş, ulusal basında da yer almıştı. Drift tutkusu ile tanınan Metin Türk, 15 Haziran 2023 tarihinde verdiği röportajda o zamana kadar yaklaşık 300 bin TL trafik cezası yediğini belirtmişti. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ekim, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Terme’ye Yeşilçam Sokağı

Samsun’un Terme İlçe Belediye Başkanı Şenol Kul, Kent Konseyi’nin hayata geçirdiği Yeşilçam temalı projeyi yerinde inceledi.
Terme Kent Konseyi’nin dokunuşuyla Selçukiler ve Lise Sokak ortasındaki güzergâh, Yeşilçam’ın unutulmaz yıldızlarının yüzleriyle donatılarak Terme’nin yeni ‘Vefa Sokağı’ oldu. Proje, vatandaşların anılarını canlandırarak büyük beğeni topladı.

Bir sokak değil, bir vakit tüneli
Projeyi gezen ve bu çalışmanın yalnızca görsel bir hoşluk değil, tıpkı vakitte kentin kültürel belleğine yapılan kıymetli bir dokunuş olduğunu tabir eden Lider Kul, "Kent Kurulumuzun bu şık dokunuşuyla, Selçukiler ve Lise Sokak ortasındaki o tanıdık alan, adeta bir vakit tüneline dönüştü. Artık o yolda yürürken bize Yeşilçam’ın unutulmaz yüzleri, o sıcak gülümsemeleri eşlik ediyor. Yalnızca bir sokağı değil, anılarımızı da canlandıran bir çalışma olmuş" diye konuştu.

Başkan Dilek Aydın’a özel teşekkür
Başkan Şenol Kul, kente paha katan bu vefa dolu proje için Terme Kent Konseyi Başkanı Dilek Aydın ve tüm kurul üyelerine özel teşekkürlerini ileterek, "Kentimize kattıkları bu eşsiz hoşluk ve vefa dolu proje için başta Kent Kurulu Liderimiz Sayın Dilek Aydın olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin